Hal 3 v. Frederiksberghallerne

København

100-600 pers.

Send forespørgsel

Hal 3 ved Frederiksberghallerne

I Frederiksberghallerne blev bygget tilbage i 2000, og fungerer til meget mere end bare sportsbegivenheder. Her finder du hele 4 forskellige haller, der har hver deres kapacitet og muligheder. Hal 3 ved Frederiksberghallerne er en lidt mindre hal i forhold til de andre haller, men ikke desto mindre, er den ligeledes rigtig god til mange typer arrangementer.

Hal 3 ved Frederiksberghallerne er til dagligt en badmintonhal, da den primært bruges til dette formål. Dog er der rig mulighed for at booke den til andre typer af arrangementer som stævner, teater, foredrag og meget meget mere. Denne hal har bænke rundt langs kanten, som bruges som siddepladser. Derudover kan der også kreeres flere pladser med stolerækker på gulvet alt efter hvad der passer til dit type arrangement. Det giver også mulighed for, at forme hallen som man vil, så det passer bedst muligt til formålet og arrangementet. Denne hal kan rumme op til hele 600 personer, så der er rig mulighed for at bruge den til de lidt større arrangementer.

Hvis du dog alligevel godt kunne bruge mere plads, så har Frederiksberghallerne hele 3 andre haller. Så tag et kig nærmere på Hal 1, Hal 2 eller Hal 4, og se en af dem kunne passe bedre til dine behov. Du kan se dem alle lige her.

Har du brug for hjælp? Så tøv endelig ikke med at kontakte Rentspace. Vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt, så send os en besked, og vi vender tilbage så hurtigt som overhovedet muligt. Har du brug for yderligere sparring til planlægningen af dit event, så kan vi muligvis også være behjælpelige her. Vi har nemlig et stort netværk af forskellige samarbejdspartnere og leverandører, som kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY