Foyeren v. Operaen

København

250-1500 pers.

Send forespørgsel

Foyeren v. Operaen

Det er nemt at blive betaget af den storslåede bygning på Holmen, som er Danmarks nationalopera. Operahuset blev officielt indviet d. 15. januar 2005 og er et varemærke i Københavns havn og er en del af Det Kongelige Teater. Operaens arkitektur er kendt internationalt og hvert år kommer mange turister til Danmark, for at bl.a. se det flotte Operahus.

Foyeren Operaen er et stort rum med en fantastisk panoramaudsigt over København og havnen. Foyeren rummer op til 1500 gæster, hvis alle fire etager tages i brug. Det store rum har højt til loftet og svævende gangbroer, som kan bruges til store stående receptioner, eller med bord til spisende gæster. Foyeren er ideel til en lang række arrangementer – fx. middage, møder, receptioner eller andre festligheder.

I loftet i Foyeren Operaen hænger tre store glødende lamper, designet af den dansk-islandske designer Olafur Eliasson. Lamperne måler hver især tre meter i diameter og er monteret med 8000 spejle og 300 lamper. De store lamper er også blevet meget kendte og er et vartegn for Operaen.

Hos Rentspace kan du få gratis hjælp til at planlægge dit næste arrangement; både privat- og firmaarrangement. Vi hjælper dig gerne videre i processen, og guider dig til at tage de rigtige beslutninger. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Foyeren Operaen, eller et af de andre lokaler i Operahuset.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

960

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

650

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY