Hal 2 v. Frederiksberghallerne

København

600-1250 pers.

Send forespørgsel

Hal 2 ved Frederiksberghallerne

Tilbage i 2000 blev Frederiksberghallerne bygget, og i dag kender man nok hallerne primært for deres sports- og idrætsbegivenheder – men hallerne kan faktisk bruges til meget mere end det, da de også er rigtig gode til at afholde et hav af forskellige andre arrangementer i. Så hvis du skal have samlet en stor gruppe mennesker til et foredrag, koncert, teater, lancering eller hvad det nu end kunne være, så er Frederiksberghallerne helt sikkert en rigtig god mulighed.

En af hallerne som kunne være et bud er Hal 2 ved Frederiksberghallerne. Denne hal lægger op til de lidt større arrangementer, da du her kan samle op til 1250 mennesker. Denne hal har ingen tribuneplads, men det er derimod muligt at sætte stolerækker op på gulvarealet. Hal 2 ved Frederiksberghallerne måler 45×26 meter, så der er rigeligt plads til forskellige former for opsætning – du kan få det næsten ligesom du ønsker det. Så uanset om det er en workshop, foredrag, et show eller noget helt andet, er der rigtig gode muligheder for at det kan lykkedes i denne hal.

Hvis du er på udkig efter en hal i denne størrelse og med denne kapacitet, men rigtig gerne så, at der også var tribunepladser, så skal du tage et kig på Hal 1. Hvis det derimod er en lidt mindre lokation du gerne vil have, så er Hal 3 en rigtig god mulighed. Du kan også få plads til endnu flere mennesker i Frederiksberghallerne, men så er det Hal 4 du skal kigge nærmere på. Der er flere forskellige muligheder, så alt du skal gøre, er bare alt vælge hvad der passer dig og dit arrangement bedst. Få et overblik over de forskellige haller lige her.

Hos Rentspace vil vi gerne sørge for, at dit arrangement bliver en succes. Derfor deler vi gerne vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere med dig. Så hvis har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp så kontakt os endelig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY