Hal 4 v. Frederiksberghallerne

København

600-1400 pers.

Send forespørgsel

Hal 4 ved Frederiksberghallerne

Frederiksberghallerne er meget mere end bare en idrætshal. Der har været mange sportsstævner, håndboldkampe m.m. her siden år 2000, hvor hallerne blev bygget. Frederiksberghallerne består af hele 4 forskellige haller, som alle kan bruges til forskellige typer af events. Her kan du læse mere om Hal 4 ved Frederiksberghallerne, som er den største af hallerne.

De fire forskellige haller har forskellig kapacitet og størrelse, og Hal 4 ved Frederiksberghallerne er den største af dem. Denne hal er den store opvisningshal, men kan også bruges til meget mere. Den store størrelse på hallen gør den ideel til de større arrangementer, og det kunne eksempelvis være arrangementer som koncerter, gallamiddage, foredrag, stævner osv. Du finder udstyr som storskærm og musikanlæg i denne hal, som også kan bruges til dit arrangement. Hal 4 ved Frederiksberghallerne har desuden tribuneplads, hvor der kan sidde op til 940 personer. Derudover er der også rig mulighed for at opstille stolerækker, så der er plads til endnu flere personer i hallen. I alt kan du samle op til 1400 siddende gæster i denne hal. Det er dermed nemt at tilpasse hallen til de behov og ønsker, som du måtte have for dit event. Hallen byder på mange spændende muligheder, så du skal endelige ikke tøve med at booke det.

Som nævnt har Frederiksberghallerne også tre andre haller som hedder Hal 1, 2 og 3 – disse er alle mindre end Hal 4, og hvis du derfor har brug for en lokalitet med mindre kapacitet, så er disse haller også en god mulighed. Du kan se de forskellige haller lige her.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge det bedst mulige arrangement, og derfor sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi har også et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som vi gerne deler med dig, hvis du har behov for det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

TV

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY