Hal A v. Bella Center Copenhagen

København

1000-4200 pers.

Send forespørgsel

Bella Center Copenhagen har en lang forhistorie for at afholde arrangementer og events i forskellige størrelser og af forskellig kaliber. Derfor kan man være sikker på at opleve professionalisme, engagement og fleksibilitet, når man vælger et samarbejde med dem. De tilbyder mange forskellige haller i forskellige størrelser, så tag et nærmere kig på deres muligheder for at finde den rette løsning for dit event.

Hal A ved Bella Center Copenhagen er det man kalder en “Black Box”. Det vil sige lokalet en “mørk boks”, som man kommer ind i. Her er der ni meter til loftet, og der er gulvtæppe på hele gulvet. Da lokalet er mørkt, giver det nogle unikke muligheder, og det giver en mere rolig stemning i lokalet. Det har tidligere været brugt til events som keynote taler, udstillinger og forskellige typer af fester. Der er plads til helt op til 4200 personer, så der er god fleksibilitet til at stille borde og stole, så de passer til det arrangement, I ønsker at afholde. 

Som nævnt byder Bella Center Copenhagen på rigtig mange muligheder – faktisk har de haller fra hal A til hal E. Alle i forskellig størrelse og hver med deres unikke muligheder. Du kan få et overblik over dem alle lige her

Rentspace vil rigtig bidrage til, at dit event forløber præcis som ønsket. Derfor har vi også samlet en række samarbejdspartnere og leverandører, som kan hjælpe med at fuldende dit event. Du kan se dem alle lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

4200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY