Kunstgræsbanen v. Hafnia Hallen

København

50-1550 pers.

Send forespørgsel

Kunstgræsbanen Hafnia Hallen

Hafnia Hallens kunstgræsbane har plads til 1550 personer og kan inddeles i mindre fleksible enheder og egner sig perfekt til større personaledage, konferencer, firmafester og lign – Hvor gæsterne skal være aktive.

Kunstgræsbanen Hafnia Hallen er en del af en multihal i Københavns Sydhavn, hvor du som eventarrangør finder et væld af muligheder. Fra firmasportsarrangementer til den anderledes konference, åbner Hafnia Hallen dørene til kreativitet, aktivitet og aktivt fællesskab.

I sommeren 2018 afholdt Hafnia-Hallen en stor fodboldfest under VM i fodbold, hvor der var fokus på, at fodbold skulle ses i fællesskab. Derfor var der sat en 261” storskærm op midt på vores plæne, som netop gav muligheden for at se kampene sammen. Hallen havde besøg af 1350 gæster til de danske kampe.

Om stedet

Ved Valby Idrætspark finder du Hafnia-Hallen en af nordeuropas største idrætshaller med 7 forskellige aktivitetsområder under samme tag. Hallen er oprindelig opført i 1996 som en dedikeret fodbold- og atletikhal under navnet Club Danmark Hallen. Dele af hallens tag brast dog sammen under store snemasser i 2010, og hallen stod herefter ubrugelig hen i nogle år, hvor man forsøgte at finde ud af, om hallen skulle rives ned eller restaureres.

I 2014 blev hallen overtaget af København Kommune, og i 2015 påbegyndte arbejdet med at udarbejde en plan for indretning af en ny hal med stor inddragelse af områdets lokale idrætsforeninger. En hal, der kunne bruges af flere forskellige sportsgrene under samme tag – med genbrug af den oprindelige tagkonstruktion.

Hafnia-Hallen kunne endelig åbne dørene for offentligheden 1. maj 2017 og rummer i dag et grundplan på 9200 m2, men med knap 10.000 aktivitetskvadratmeter til rådighed.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp, og vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Hafnia Hallen og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1550

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY