venue-img
venue-img venue-img
venue-img

The Plant

seated-guests-img

800

Siddende gæster

seated-guests-img

1400

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

600

Runde borde
main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om The Plant

The Plant

The Plant er et superfedt venue, som ligger tæt på centrum af København. Den gamle Pyrolosefabrik ved Kløvermarken er i foråret 2018 omdannet til Københavns nye event venue. Det har et raffineret og råt udtryk, hvor man klart fornemmer den tidligere industri. Der er rigtig mange fede detaljer, som kan udnyttes på rigtig mange måder samt til mange forskellige typer af events. Potentialet er stort, og du kan skabe kæmpe oplevelser ved dette lokale!

Ved The Plant er der mulighed for at booke og holde events i et af deres mange lokaler. Fælles for alle lokalerne er, at de rustikke og industrielle detaljer er bevaret, og det er med til at skabe magisk stemning. The Plant rummer så mange muligheder, at man næsten ikke tror det, for deres forskellige lokaler gør nemlig alt muligt her.

The Plant – forskellige lokaler

Deres helt store er lokale er ”Venue”. Det er et 1000 KvM rum, hvor der er plads til op til 970 siddende gæster. Lokalets størrelse gør det muligt at fremsætte borde og stole på forskellige måder, som passer til præcis det arrangement, du skal holde.

Tårnet er også et rigtig fedt lokale, med højt til loftet hvor mulighederne er mange. Her kan man eksempelvis have en udstilling eller aktiviteter i forbindelse med konferencer, teambuilding eller noget helt tredje. Lokalet er 572 KvM, og der er derfor også rigelig med plads til at stille borde og stole præcis som I ønsker det. Lokalet kan rumme fra op til 572 personer.

Ved siden af Tårnet finder du Luft, som er et mindre lokale, som kan bruges sammen med Tårnet eller til mere intime selskaber. Her er der plads til 30-86 mennesker afhængig af bordopsætning.

Hvis du gerne vil booke et lokale til undervisning, forelæsning, aktiviteter eller udstilling så tag et nærmere kig på Plateauet. Her er der nemlig mange muligheder, uanset om det er langborde eller stolerækker. Her er der mulighed for at samle et sted mellem 70-191 personer.

Hvis du skal holde møde, er Centralen perfekt. Her er der nemlig sat set-up med 30 langborde, som kan rykkes rundt, som det passer dig.

Et andet lokale som også er en mulighed til møder, forelæsninger eller andre aktiviteter er Maskinrummet. Her er der plads til 48-121 personer, og der er forskellige muligheder for set-up af borde og stole.

Det praktiske

Der er fede udearealer og generel fed atmosfære omkring The Plant. Du finder desuden 125 parkeringspladser tilknyttet til The Plant, og der er endnu flere i området.

Som du nok kan fornemme, byder The Plant på rigtig mange muligheder, og det er et venue, som næsten skal opleves, for at se hvad det i virkeligheden kan at afholde et arrangement der. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage fat i Rentspace, for vi tilbyder selvfølgelig hjælp. Vi kan besvare dine spørgsmål, sætte dig i forbindelse med en af vores mange samarbejdspartnere eller arrangere en fremvisning af The Plant. Så vi sammen kan få skabt et uforglemmeligt event, som imødekommer alle dine ønsker og drømme.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

The Plant

København, Raffinaderivej 22

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til The Plant som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på The Plant