The Plant

København

100-1400 pers.

Send forespørgsel

The Plant

The Plant er et superfedt venue, som ligger tæt på centrum af København. Den gamle Pyrolosefabrik ved Kløvermarken er i foråret 2018 omdannet til Københavns nye event venue. Det har et raffineret og råt udtryk, hvor man klart fornemmer den tidligere industri. Der er rigtig mange fede detaljer, som kan udnyttes på rigtig mange måder samt til mange forskellige typer af events. Potentialet er stort, og du kan skabe kæmpe oplevelser ved dette lokale!

Ved The Plant er der mulighed for at booke og holde events i et af deres mange lokaler. Fælles for alle lokalerne er, at de rustikke og industrielle detaljer er bevaret, og det er med til at skabe magisk stemning. The Plant rummer så mange muligheder, at man næsten ikke tror det, for deres forskellige lokaler gør nemlig alt muligt her.

The Plant – forskellige lokaler

Deres helt store er lokale er ”Venue”. Det er et 1000 KvM rum, hvor der er plads til op til 970 siddende gæster. Lokalets størrelse gør det muligt at fremsætte borde og stole på forskellige måder, som passer til præcis det arrangement, du skal holde.

Tårnet er også et rigtig fedt lokale, med højt til loftet hvor mulighederne er mange. Her kan man eksempelvis have en udstilling eller aktiviteter i forbindelse med konferencer, teambuilding eller noget helt tredje. Lokalet er 572 KvM, og der er derfor også rigelig med plads til at stille borde og stole præcis som I ønsker det. Lokalet kan rumme fra op til 572 personer.

Ved siden af Tårnet finder du Luft, som er et mindre lokale, som kan bruges sammen med Tårnet eller til mere intime selskaber. Her er der plads til 30-86 mennesker afhængig af bordopsætning.

Hvis du gerne vil booke et lokale til undervisning, forelæsning, aktiviteter eller udstilling så tag et nærmere kig på Plateauet. Her er der nemlig mange muligheder, uanset om det er langborde eller stolerækker. Her er der mulighed for at samle et sted mellem 70-191 personer.

Hvis du skal holde møde, er Centralen perfekt. Her er der nemlig sat set-up med 30 langborde, som kan rykkes rundt, som det passer dig.

Et andet lokale som også er en mulighed til møder, forelæsninger eller andre aktiviteter er Maskinrummet. Her er der plads til 48-121 personer, og der er forskellige muligheder for set-up af borde og stole.

Det praktiske

Der er fede udearealer og generel fed atmosfære omkring The Plant. Du finder desuden 125 parkeringspladser tilknyttet til The Plant, og der er endnu flere i området.

Som du nok kan fornemme, byder The Plant på rigtig mange muligheder, og det er et venue, som næsten skal opleves, for at se hvad det i virkeligheden kan at afholde et arrangement der. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage fat i Rentspace, for vi tilbyder selvfølgelig hjælp. Vi kan besvare dine spørgsmål, sætte dig i forbindelse med en af vores mange samarbejdspartnere eller arrangere en fremvisning af The Plant. Så vi sammen kan få skabt et uforglemmeligt event, som imødekommer alle dine ønsker og drømme.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1400

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

800

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

600

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY