Er du i tvivl om noget vedr. Rentspace?

Her på siden finder du de spørgsmål vi oftest blive mødt af. Kan du ikke finde det svar du leder efter er du velkommen til at skrive til info@rentspace.dk

Frequently asked questions

FAQ

Hvad indebærer 'fra prisen' i opslagene

Priserne på hjemmesiden er den billigste pris, som en given kunde skal regne med at bruge ved afholdelse af sit event hos det respektive venue. Hvis venueet lejer lokalet ud uden forplejning, service etc., så er ‘Fra prisen’ i opslaget for ren lokaleleje. Hvis det respektive venue derimod ikke udlejer deres lokaler uden service og forplejning, så er ‘Fra prisen’ den billigste med alt dette inkluderet. Med andre ord er ‘Fra prisen’ couvertprisen ganget med antallet af det minimale gæsteantal til et selskab.

Hvorfor bruge Rentspace

Andre lignende tjenester i Danmark er automatiserede delvist eller til fulde, hvilket i de fleste tilfælde betyder, at hele processen foregår gennem siden, lige fra planlægning til betaling. Vi yder derimod personlig dedikeret support gennem hele processen. Dette leder til en højere konverteringsrate/fastholdelse af kunder. Specielt når det gælder større events (som bryllupper, gallafester, og konferencer), hvor omkostningerne jo er langt højere og beslutningsprocessen derfor ligeledes er længere, samt mere risikofyldt. Vi kan derfor ofte tale kunden fra at ombestemme sig og forebygge buyers remorse, samt at mersælge diverse tillægydelser etc.