Hal 1 v. Frederiksberghallerne

København

300-1250 pers.

Send forespørgsel

Hal 1 ved Frederiksberghallerne

Frederiksberghallerne er et stort halanlæg, hvor håndboldklubben København Håndbold bl.a. spiller deres kampe. Frederiksberghallerne består af 4 forskellige haller, som hver især har deres egen fordele og kapacitet – som du kan få fornøjelse af til dit næste arrangement, da de kan bookes til mange andre ting end håndbold.

Hal 1 ved Frederiksberghallerne er en af de ældre haller, men den byder stadig på rigtig mange muligheder for at afholde events der. Den kan sagtens bruges til større events som stævner, eksaminer og opvisninger. Denne hal har tribuneplads til ca. 300 personer, som også gør hallen ideel til koncerter, teater og foredrag. Hallen måler 42×22 meter, som også giver mulighed for at opsætte stolerækker på gulvarealet, så der er plads til endnu flere gæster. Det betyder faktisk, at denne hal på mange måder kan tilpasses de behov, som du har for at dit arrangement, bliver en succes. Du skal bare planlægge hvilken opsætningen, som er ideel for dit arrangement, og så kan det helt sikkert lykkedes her, og det vil blive en uforglemmelig dag.

Hvis du har brug for plads til flere siddende gæster til dit arrangement, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på Hal 4 ved Frederiksberghallerne, da det er den største hal du finder i halanlægget. Hvis du derimod gerne vil have en mindre hal, så er det Hal 3 du skal kigge nærmere på. Der er dermed flere valgmuligheder, så der skulle være gode chancer for at finde, den lokation, som lige præcis passer til dit event. Du kan se de forskellige haller lige her.

Har du brug for hjælp? Så send os endelig en besked, så du hurtigst muligt kan få booket dit foretrukne lokale og komme videre med planlægningen af dit arrangement. Vi hjælper dig gerne videre, uanset om det er Hal 1 ved Frederiksberghallerne, eller noget helt andet du har spørgsmål til.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY