Privatlivspolitik 

Version: 1. februar 2020

1. Introduktion

Når du benytter rentspace.dk behandler Rentspace ApS (i det følgende ”Rentspace”) som dataansvarlig dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til denne privatlivspolitik. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Rentspace behandler oplysninger om nuværende og mulige kunder, samarbejdspartnere (venues og leverandører) samt besøgende på vores hjemmeside eller brugere af vores tilknyttede tjenester.
Du kan nedenfor læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger og bl.a. få svar på følgende:
Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?
Hvordan anvender vi dine personoplysninger?
Hvilke rettigheder har du i den forbindelse?
Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Hvordan kontakter du os, hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende?

2. Indsamling af dine personoplysninger

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger:

Navn, e-mail, adresse, telefonnummer, arbejdsgiver, titel, IP-adresse, de mobile enheder, du anvender,   oplysninger som afgives i forbindelse med den løbende dialog med dig, herunder spørgsmål og svar i forbindelse med behandling af dine henvendelser, dine bookinger og bestillinger på rentspace.dk, betalingsoplysninger, hvilke nyhedsmails du læser, informationer om din brug af og din færden på rentspace.dk, lokationsdata, eventuelle optagelser af vores samtaler med dig, evalueringer, oplysninger om eventuelt afgivet samtykke til henholdsvis behandling af personoplysninger og markedsføring, lagrede informationer fra de enheder, du bruger til at åbne e-mails, samt informationer om din brugeradfærd i disse enheder.

Personoplysningerne indsamles fra dig selv eller fra dine enheder.

Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt eller for at kunne indgå eller opfylde en kontrakt med os, vores kunder eller samarbejdspartnere. Hvis du ikke giver os personoplysningerne, er konsekvensen, at vi ikke kan varetage formålene, som er angivet nedenfor under punkt 3, herunder, at vi ikke kan stille hjemmesiden til rådighed, håndtere dine henvendelser, gennemføre bookinger m.v.

Rentspace indsamler personoplysninger via cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

3. Behandling af dine personoplysninger

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig for at kunne

Identificere dig som bruger af rentspace.dk,
Håndtere forespørgsler fra kunder og gennemføre bookinger og bestillinger
Registrere dine oplysninger, herunder om venues, produkter, ydelser, fotos m.v.
Give dig kundeservice, support m.v.
Formidle kontakten mellem kunder og samarbejdspartnere (venues og leverandører)
Levere de services, du har anmodet om, herunder fremsende nyhedsbreve om Rentspace, venues, events m.v.
Føre statistik over og analysere, hvordan du som bruger anvender rentspace.dk
Forbedre platformens funktionalitet og vores services, produkter og tjenester,
Gennemføre undersøgelser via mails, sms og telefonopkald, herunder tilfredshedsundersøgelser og analyser for løbende at forbedre vores services, produkter, tjenester og teknologier.
Opnå større kendskab til vores kunder, herunder viden om vores kunders præferencer, kundeadfærd, m.v., så vi kan målrette vores kommunikation og sikre, at vi viser indhold og annoncer, der matcher vores kunders interesser og præferencer
Markedsføre Rentspace, herunder services, produkter og tjenester.
Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af

de i punkt 2 angivne personoplysninger er (med nedenstående undtagelser) Rentspaces legitime interesser i at kunne administrere din brug af rentspace.dk, kontakte dig i forbindelse med forespørgsler m.v., herunder dokumentere vores samtaler samt udøve support (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f), og opfyldelse af den aftale, vi har indgået med dig (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b)
personoplysninger til direkte markedsføringsformål er samtykke (jf. artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringsloven).
IP-adresse er samtykke (jf. Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (”Cookiebekendtgørelsen”)).
Lagrede informationer, herunder hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i, er samtykke (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
Dit samtykke til at modtage markedsføring er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage via det ”afmelde link”, der er indeholdt i Rentspaces nyhedsbreve. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til at modtage markedsføring, er konsekvensen, at du ikke længere modtager informationer om nye venues, konkurrencer, kampagner, events mv., og Rentspace vil ikke længere kunne målrette relevant markedsføring til dig. En tilbagekaldelse påvirker dog ikke behandlingen af personoplysninger eller den markedsføring, du har fået inden tilbagekaldelsen.

4. Databehandlere

Rentspace overfører dine personoplysninger til vores databehandlere, som behandler og opbevarer dine personoplysninger: 1) Platformsleverandører, 2) System- og hostingudbydere, 3) Reklame- og mediebureauer, 4) Analysebureauer og 5) Inkassovirksomheder.

De databehandlere, vi benytter, behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

5. Videregivelse af dine personoplysninger

Rentspace vil med henblik på besvarelse af konkrete forespørgsler, booking af events eller administration af din tilknytning til Rentspace, videregive nødvendige personoplysninger til kunder og samarbejdspartnere.

6. Sletning af dine personoplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, de er indsamlet til og for at dokumentere vores ret til behandling af personoplysningerne og vores overholdelse af regler om behandling af personoplysninger og anden lovgivning.

7. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder – på de vilkår og med de undtagelser, der følger af lovgivningen:

Ret til indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
Ret til at få ændret ukorrekte og ufuldstændige personoplysninger
Ret til at få slettet personoplysninger
Ret til at få begrænset behandlingen af personoplysninger
Ret til dataportabilitet, når elektronisk behandling er baseret på kontrakt eller samtykke, dvs. ret til at få personoplysninger, som du har givet Rentspace, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@rentspace.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

8. Ændringer af vores privatlivspolitik

Vi opdaterer løbende denne privatlivspolitik og offentliggør den til enhver tid gældende version på www.rentspace.dk.

9. Kontakt

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, se punkt 7, skal du kontakte os på info@rentspace.dk

Rentspace ApS
Flæsketorvet 28
1711 København
E-mail: info@rentspace.dk

Cookiepolitik  

Version: 1. februar 2020

Introduktion
Vi anvender forskellige cookies og lignende teknologier på rentspace.dk for at sikre, at rentspace.dk fungerer optimalt. Derudover hjælper cookies med at få et overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så din oplevelse bliver så god som mulig. Vi har tilladt, at tredjeparter sætter cookies fra hjemmesiden (tredjepartscookies).

Brugen af cookies kræver dit samtykke, medmindre der er tale om nødvendige tekniske cookies, der sikrer, at rentspace.dk fungerer. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde dit samtykke på rentspace.dk, eller ved at blokere cookies i din browser.

Se nedenfor under punkt 3 og vores cookiedeklaration, hvilke cookies vi anvender og til hvilke formål.

Hvad er en cookie
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, og om genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg. Cookies gør det muligt at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies har forskellig levetid alt afhængigt af, om der er tale om en sessionscookie eller en persistent cookie.

Cookies kan ikke identificere dig direkte som en individuel bruger, men snarere det elektroniske terminaludstyr, du har brugt, men dit udstyr betragtes også som personoplysninger om dig.

Hjemmesidens brug af cookies
Vi anvender følgende typer af cookies:

Nødvendige cookies – Vi anvender tekniske cookies, der sørger for, at rentspace.dk fungerer ordentligt, herunder f.eks. sidenavigation m.v.

Statistik cookies – Vi anvender cookies til statistik for at forstå, hvordan brugerne af rentspace.dk interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Statistikcookies anvendes til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af rentspace.dk.

Præferencecookies – Vi anvender præferencecookies for at huske dine præferencer fra tidligere besøg, f.eks. dit foretrukne sprog eller det geografiske område, du befinder dig i.

Markedsføringscookies (trackingcookies) – Vi anvender markedsføringscookies til at spore brugernes adfærd. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Se vores cookiedeklaration her for en detaljeret oversigt over de cookies, vi anvender, og til hvilke formål.

Sletning eller afvisning af cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Blokerer eller sletter du vores cookies, kan du bl.a. risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om de cookies, vi bruger, eller vores cookiepolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@rentspace.dk

Rentspace ApS
Flæsketorvet 28

1711 København
E-mail: info@rentspace.dk

 

Cookiedeklaration

Cookiedeklarationen nedenfor viser præcist hvilke cookies, der kan blive sat fra hjemmesiden, hvem der modtager data, og hvad data bliver brugt til.

 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret den 1. februar 2020.

Cookie navn: _ga [x4]
Formål og data som indhentes: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Udbyder: Google tag manager
Type: HTTP Cookie

Cookie navn: Collect
Formål og data som indhentes: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.
Udbyder: Google Analytics
Type: Persistent – 2 år

Cookie navn: ads/ga-audiences
Formål og data som indhentes:  Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.
Udbyder: Google
Type: Pixel Tracker

Cookie navn: fr
Formål og data som indhentes: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Udbyder: Facebook – Tracking pixel
Type: HTTP Cookie

Cookie navn: _hjid
Formål og data som indhentes: Hotjar er et analyse og feedback værktøj der bruges til at forstå adfærd på vores website. Hotjar anvender cookies til at hjælpe med at registrere adfærd på tværs af siderne og til at registrere svarene i tilfredshedsundersøgelser. Denne cookie indhenter ingen personlige oplysninger
Udbyder: Hotjar
Type: HTTP Cookie