venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Peter Lieps Hus

seated-guests-img

200

Siddende gæster

seated-guests-img

375

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Peter Lieps Hus

Peter Lieps Hus er et fantastik sted beliggende i skønne omgivelser – nemlig Dyrehaven. Her der mulighed for at holde et stort udvalg af mange forskellige typer arrangementer uanset, om det er privat eller firma. Det er virkelig ekstravagante omgivelser at holde bryllup, fødselsdag, reception eller konference i. Hvem vil ikke gerne omgives af flot natur og måske se en hjort?

Huset er mere end 100 år gammelt, og har en historie som traktørsted. Huset er opkaldt efter skytten og skovfogeden i Dyrehaven, som hed Peter Liep. Han var den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet.

Skoven og historien omkring Peter Lieps Hus er ikke at tage fejl af, og den mærkes både i indretning og gastronomi, når man vælger at afholde sit arrangement her. Du vil finde hyggelige lokaler i forskellige størrelser, og det er muligt at samle et selskab her fra en håndfuld personer helt op til 375 personer. Leder du efter en unik beliggenhed til konfirmation, bryllup, julefrokost, teambuilding, firmafest, kursusforløb, reception eller noget helt andet, så er Peter Lieps Hus i denne fantastiske bøgeskov virkelig et godt bud. Her er der fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt personale som kan være behjælpelige med at skræddersy jeres dag eller aften, så jeres behov og ønsker mødes. Og hvem vil ikke gerne fejre store livbegivenheder mellem høje træer og græssende hjorte?

I Peter Lieps Hus er der forskellige samt fleksible lokaler, et køkken som tager inspiration fra de omkring liggende omgivelser, som forkæler alle sanser. Køkkenchefen sammensætter løbende menuer, hvor der tages hensyn til årstid og råvarer. Der kan sammensættes menuer, som passer lige præcis til det, som I skal holde her, uanset om det er møde eller en fest.

Der er ingen tvivl om, at uanset hvilken anledning I har til at booke Peter Lieps hus i Dyrehaven, så kan jeres ønsker imødekommes her. Og de vil uden tvivl bidrage til at skabe en mindeværdig dag eller aften for jer. Hvis I gerne vil ud til en rundvisning og se det smukke sted, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så skal vi nok hjælpe jer videre i processen.

 

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Industrikøkken

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

Peter Lieps Hus

Klampenborg, Dyrehaven 8

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Peter Lieps Hus som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Peter Lieps Hus