Peter Lieps Hus

København

5-375 pers.

Send forespørgsel

Peter Lieps Hus er et fantastik sted beliggende i skønne omgivelser – nemlig Dyrehaven. Her der mulighed for at holde et stort udvalg af mange forskellige typer arrangementer uanset, om det er privat eller firma. Det er virkelig ekstravagante omgivelser at holde bryllup, fødselsdag, reception eller konference i. Hvem vil ikke gerne omgives af flot natur og måske se en hjort?

Huset er mere end 100 år gammelt, og har en historie som traktørsted. Huset er opkaldt efter skytten og skovfogeden i Dyrehaven, som hed Peter Liep. Han var den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet.

Skoven og historien omkring Peter Lieps Hus er ikke at tage fejl af, og den mærkes både i indretning og gastronomi, når man vælger at afholde sit arrangement her. Du vil finde hyggelige lokaler i forskellige størrelser, og det er muligt at samle et selskab her fra en håndfuld personer helt op til 375 personer. Leder du efter en unik beliggenhed til konfirmation, bryllup, julefrokost, teambuilding, firmafest, kursusforløb, reception eller noget helt andet, så er Peter Lieps Hus i denne fantastiske bøgeskov virkelig et godt bud. Her er der fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt personale som kan være behjælpelige med at skræddersy jeres dag eller aften, så jeres behov og ønsker mødes. Og hvem vil ikke gerne fejre store livbegivenheder mellem høje træer og græssende hjorte?

I Peter Lieps Hus er der forskellige samt fleksible lokaler, et køkken som tager inspiration fra de omkring liggende omgivelser, som forkæler alle sanser. Køkkenchefen sammensætter løbende menuer, hvor der tages hensyn til årstid og råvarer. Der kan sammensættes menuer, som passer lige præcis til det, som I skal holde her, uanset om det er møde eller en fest.

Der er ingen tvivl om, at uanset hvilken anledning I har til at booke Peter Lieps hus i Dyrehaven, så kan jeres ønsker imødekommes her. Og de vil uden tvivl bidrage til at skabe en mindeværdig dag eller aften for jer. Hvis I gerne vil ud til en rundvisning og se det smukke sted, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så skal vi nok hjælpe jer videre i processen.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

375

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Industrikøkken

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY