The Boiler Room v. Lokomotivværkstedet

København

Fra 65.000 kr.

100-350 pers.

Få et tilbud

Boiler Room v. Lokomotivværkstedet er en fantastisk stor hal, der er anvendelig til ethvert behov. Er du på udkig efter en ny lokation til den kommende firmafest, konference, produktlancering, udstilling, messe eller reception? The Boiler Room er stedet for en bred vifte af eventstyper og selskaber.

Et stenkast fra Københavns centrum, står den 10.000m2 bygning klar til at danne rammerne om jeres fantastiske arrangement. Det mere end 100 år gamle lokomotivværksted byder på imponerende arkitektur i rå, industriel form. Du og dine gæster er garanteret en ekstraordinær oplevelse hele vejen igennem.

Lokomotivværkstedet er opdelt i The Boiler Room på 900 kvm og Main Hall på 9.500 kvm. Lokalerne er fleksible, idet der kan skabes skræddersyede områder efter størrelse og behov – hvad enten I er 300 eller 3.500 personer. Løsningerne omfavner stadig det rå udtryk, så man ikke mister fornemmelsen af den ikoniske bygning.

Lokomotivværkstedets gulv til loft-vinduer samt tagkonstruktionen af træ og glas giver et flot lysindfald fra 8 meters højde. Og med det nye indbydende indgangsparti, en ny garderobe og moderne toiletfaciliteter fremstår byens smukkeste rå lokation så autentisk som muligt. I dette univers er det kun fantasien, der sætter grænser for brugen af hallen.

Boiler Room tilbyder samtidig nærkontakt til naturen. Midt i byen har de sin egen grønne oase på 6.000 kvm i form af den store have. Her møder den industrielle bygning de flotte store træer og en rolige stemning blandt græsplæner og træstubbe. Det er muligt at arrangere udendørsareal med Lokomotivværkstedet, hvor gæsterne kan trække sig tilbage og nyde det gode selskab.

Rentspace tilbyder gratis og personlig eventrådgivning fra start til slut. Vi er fleksible og opmærksomme på ønsker, behov og præferencer. Med vores detaljefokus kan vi sammen skabe en uforglemmelig dag eller aften for dig og dine gæster.

Kontakt os, hvis der ønskes yderligere information vedrørende Lokomotivværkstedets mange muligheder. Vi anbefaler altid, at man tager ud og oplever stedet på egen hånd for at danne det fulde overblik over muligheder og potentialet.

Kapacitet

icon

-

Stående

icon

300

Siddende

icon

250

Klasseværelse

icon

300

Teater

icon

240

Banquet

icon

-

Konference

icon

-

Hestesko

icon

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Mikrofon

Professionelt audioudstyr

Professionelt lysudstyr

Projekter

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Gratis parkering

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring skal tilkøbes

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra The Boiler Room v. Lokomotivværkstedet?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues