The Boiler Room v. Lokomotivværkstedet

København

100-350 pers.

?
Tag endelig fat på os for et tilbud, da der er mange faktorer, som spiller ind i forhold til den endelige pris

Lokaleleje fra kr. 65.000.-

Send forespørgsel

Boiler Room v. Lokomotivværkstedet er en fantastisk stor hal, der er anvendelig til ethvert behov. Er du på udkig efter en ny lokation til den kommende firmafest, konference, produktlancering, udstilling, messe eller reception? The Boiler Room er stedet for en bred vifte af eventstyper og selskaber.

Et stenkast fra Københavns centrum, står den 10.000m2 bygning klar til at danne rammerne om jeres fantastiske arrangement. Det mere end 100 år gamle lokomotivværksted byder på imponerende arkitektur i rå, industriel form. Du og dine gæster er garanteret en ekstraordinær oplevelse hele vejen igennem.

Lokomotivværkstedet er opdelt i The Boiler Room på 900 kvm og Main Hall på 9.500 kvm. Lokalerne er fleksible, idet der kan skabes skræddersyede områder efter størrelse og behov – hvad enten I er 300 eller 3.500 personer. Løsningerne omfavner stadig det rå udtryk, så man ikke mister fornemmelsen af den ikoniske bygning.

Lokomotivværkstedets gulv til loft-vinduer samt tagkonstruktionen af træ og glas giver et flot lysindfald fra 8 meters højde. Og med det nye indbydende indgangsparti, en ny garderobe og moderne toiletfaciliteter fremstår byens smukkeste rå lokation så autentisk som muligt. I dette univers er det kun fantasien, der sætter grænser for brugen af hallen.

Boiler Room tilbyder samtidig nærkontakt til naturen. Midt i byen har de sin egen grønne oase på 6.000 kvm i form af den store have. Her møder den industrielle bygning de flotte store træer og en rolige stemning blandt græsplæner og træstubbe. Det er muligt at arrangere udendørsareal med Lokomotivværkstedet, hvor gæsterne kan trække sig tilbage og nyde det gode selskab.

Rentspace tilbyder gratis og personlig eventrådgivning fra start til slut. Vi er fleksible og opmærksomme på ønsker, behov og præferencer. Med vores detaljefokus kan vi sammen skabe en uforglemmelig dag eller aften for dig og dine gæster.

Kontakt os, hvis der ønskes yderligere information vedrørende Lokomotivværkstedets mange muligheder. Vi anbefaler altid, at man tager ud og oplever stedet på egen hånd for at danne det fulde overblik over muligheder og potentialet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

300

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

240

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY