venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN

seated-guests-img

200

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN

Koncert- og Konferencesalen ved ARKEN

Mangler du et enestående lokale til enten koncert eller konference? Så finder du både et stort samt fleksibelt lokale, som er perfekt til disse formål hos ARKEN. Denne sal kan nemlig forvandles, så den opfylder lige præcis, de behov du har til dit event eller arrangement – med koncert- og konferencesalen ved ARKEN booker du både kvalitet og en oplevelse for dig og dine gæster.

ARKEN blev indviet 15. marts 1996, og er et exceptionelt bygningsværk, som til dagligt huser et af Skandinaviens fineste samlinger af kunst. Udover det, er det også muligt at afholde arrangementer og events i denne fantastiske bygning. Her er der nemlig mulighed for at inviterer dine gæster ind i inspirerende omgivelser med majestætisk arkitektur og ikke mindst kunst i verdensklasse. Når man bruger et af ARKENS lokaler, har det også den fordel, at du og dine gæster får adgang til at opleve de imponerende udstillinger indenfor museets åbningstid. Der er dermed en komplet oplevelse, når man booker lokale til sit arrangement her.

Koncert- og konferencesalen ved ARKEN er det største lokale ARKEN har, og som nævnt er det en fleksibel sal, som kan bruges til ”forvandlingskonferencer”. Det betyder, at I her har muligheden for at holde et oplæg eller præsentation først, for at bagefter at forvandle salen til et sted, der er ideelt til gruppearbejde efterfulgt af en middag. Det giver dig helt særlige muligheder, når du holder dit arrangement i ARKEN. Der er AV-udstyr installeret i salen, og der er mulighed for at rette lys m.v. til, så I får den helt rette stemning til jeres arrangement.

Udover lokalet er fleksibelt, og der medfølger en fantastisk kunstoplevelse hos ARKEN, så er der også mulighed for at byde dine gæster på gastronomisk oplevelse. ARKENS køkkenchefer skræddersyer nemlig gerne menuer, som passer dine behov. Her vil der blive brugt lokale, gerne økologiske og kvalitetsråvarer, så I helt sikkert vil få en fuldendt oplevelse, som vil bringe smil på alles læber.

Der hersker ingen tvivl om, at et besøg i koncert- og konferencesalen ved ARKEN er en helt særlig oplevelse, som vil byde på mange æstetiske indtryk, kvalitet og fordybelse. Uanset hvad der afholdes her, vil det være en oplevelse for alle gæster. Derfor kan vi hos Rentspace kun anbefale at booke salen til dit næste arrangement. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du fange os ved at klikke her, så hjælper vi dig videre så hurtigt som overhovedet muligt.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

Scene

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN

Ishøj, Skovvej 100

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN