Koncert- og Konferencesalen v. ARKEN

København

100-320 pers.

Send forespørgsel

Koncert- og Konferencesalen ved ARKEN

Mangler du et enestående lokale til enten koncert eller konference? Så finder du både et stort samt fleksibelt lokale, som er perfekt til disse formål hos ARKEN. Denne sal kan nemlig forvandles, så den opfylder lige præcis, de behov du har til dit event eller arrangement – med koncert- og konferencesalen ved ARKEN booker du både kvalitet og en oplevelse for dig og dine gæster.

ARKEN blev indviet 15. marts 1996, og er et exceptionelt bygningsværk, som til dagligt huser et af Skandinaviens fineste samlinger af kunst. Udover det, er det også muligt at afholde arrangementer og events i denne fantastiske bygning. Her er der nemlig mulighed for at inviterer dine gæster ind i inspirerende omgivelser med majestætisk arkitektur og ikke mindst kunst i verdensklasse. Når man bruger et af ARKENS lokaler, har det også den fordel, at du og dine gæster får adgang til at opleve de imponerende udstillinger indenfor museets åbningstid. Der er dermed en komplet oplevelse, når man booker lokale til sit arrangement her.

Koncert- og konferencesalen ved ARKEN er det største lokale ARKEN har, og som nævnt er det en fleksibel sal, som kan bruges til ”forvandlingskonferencer”. Det betyder, at I her har muligheden for at holde et oplæg eller præsentation først, for at bagefter at forvandle salen til et sted, der er ideelt til gruppearbejde efterfulgt af en middag. Det giver dig helt særlige muligheder, når du holder dit arrangement i ARKEN. Der er AV-udstyr installeret i salen, og der er mulighed for at rette lys m.v. til, så I får den helt rette stemning til jeres arrangement.

Udover lokalet er fleksibelt, og der medfølger en fantastisk kunstoplevelse hos ARKEN, så er der også mulighed for at byde dine gæster på gastronomisk oplevelse. ARKENS køkkenchefer skræddersyer nemlig gerne menuer, som passer dine behov. Her vil der blive brugt lokale, gerne økologiske og kvalitetsråvarer, så I helt sikkert vil få en fuldendt oplevelse, som vil bringe smil på alles læber.

Der hersker ingen tvivl om, at et besøg i koncert- og konferencesalen ved ARKEN er en helt særlig oplevelse, som vil byde på mange æstetiske indtryk, kvalitet og fordybelse. Uanset hvad der afholdes her, vil det være en oplevelse for alle gæster. Derfor kan vi hos Rentspace kun anbefale at booke salen til dit næste arrangement. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du fange os ved at klikke her, så hjælper vi dig videre så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY