CPH Conference v. DGI Byen

København

12-426 pers.

Send forespørgsel

Er du på udkig efter det absolut mest perfekte sted at afholde en konference? Så er du landet det helt rigtige sted – for CPH Conference har det hele. Det er nemlig et femstjernet konferencecenter med faciliteterne 100% i orden.

CPH Conference er DGI Byens egne konferencehus, som er beliggende i hjertet af København. Det er uden tvivl et eminent godt sted at afholde både større konferencer men også både store og små møder. Ved CPH Conference finder du 14 moderne mødelokaler, en tagterrasse og en charmerende restaurant som ovenikøbet har panoramaudsigt over Kødbyens tage. Dette konferencehus er belønnet med fem stjerner af HORESTA, som betyder, at det lever op til alle 120 kvalitetskriterier hos dem. Dette vidner om, at du er sikret en høj kvalitet, når du booker CPH Conference. Derudover kan du sagtens booke med god samvittighed, da DGI Byen er Green Key certificeret – dette betyder, at jeres event helt af sig selv, får en grøn profil.

Rammerne er helt i orden hos CPH Conference, og der er ingen tvivl om, at du, dit møde eller din konference er i super gode hænder. Du vil blive tildelt en kontaktperson, som sikrer, at alle dine ønsker og behov vil blive opfyldt gennem hele planlægningen. DGI Byens medarbejdere har mange års erfaring med at både planlægge og afvikle konferencer uanset størrelse – så du/I er i helt trygge hænder.

En mødepakke hos CPH Conference inkluderer forplejning, leje af plenumlokale og teknik/AV i lokalet. Derudover har de deres egen restaurant, og konferencecentret er placeret i nærheden af lufthavnen og CPH Hotel. Dermed er det nemt og bekvemt for gæster langvejs fra at deltage, da der også er nemme og virkelig gode overnatningsmuligheder.

DGI Byen har mange muligheder, når det kommer til afholdelse af events. De tilbyder leje af en række forskellige venues. Vi har gjort det nemt, så du hurtigt kan få overblik over alle deres muligheder lige her.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave at hjælpe jer med at finde det perfekte lokale. Så hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til booking, fremvisning m.m. Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, vi hjælper dig gerne videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY