venue-img
venue-img venue-img
venue-img

CPH Conference v. DGI Byen

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om CPH Conference v. DGI Byen

Er du på udkig efter det absolut mest perfekte sted at afholde en konference? Så er du landet det helt rigtige sted - for CPH Conference har det hele. Det er nemlig et femstjernet konferencecenter med faciliteterne 100% i orden.

CPH Conference er DGI Byens egne konferencehus, som er beliggende i hjertet af København. Det er uden tvivl et eminent godt sted at afholde både større konferencer men også både store og små møder. Ved CPH Conference finder du 14 moderne mødelokaler, en tagterrasse og en charmerende restaurant som ovenikøbet har panoramaudsigt over Kødbyens tage. Dette konferencehus er belønnet med fem stjerner af HORESTA, som betyder, at det lever op til alle 120 kvalitetskriterier hos dem. Dette vidner om, at du er sikret en høj kvalitet, når du booker CPH Conference. Derudover kan du sagtens booke med god samvittighed, da DGI Byen er Green Key certificeret - dette betyder, at jeres event helt af sig selv, får en grøn profil.

Rammerne er helt i orden hos CPH Conference, og der er ingen tvivl om, at du, dit møde eller din konference er i super gode hænder. Du vil blive tildelt en kontaktperson, som sikrer, at alle dine ønsker og behov vil blive opfyldt gennem hele planlægningen. DGI Byens medarbejdere har mange års erfaring med at både planlægge og afvikle konferencer uanset størrelse - så du/I er i helt trygge hænder.

En mødepakke hos CPH Conference inkluderer forplejning, leje af plenumlokale og teknik/AV i lokalet. Derudover har de deres egen restaurant, og konferencecentret er placeret i nærheden af lufthavnen og CPH Hotel. Dermed er det nemt og bekvemt for gæster langvejs fra at deltage, da der også er nemme og virkelig gode overnatningsmuligheder.

DGI Byen har mange muligheder, når det kommer til afholdelse af events. De tilbyder leje af en række forskellige venues. Vi har gjort det nemt, så du hurtigt kan få overblik over alle deres muligheder lige her.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave at hjælpe jer med at finde det perfekte lokale. Så hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til booking, fremvisning m.m. Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, vi hjælper dig gerne videre i processen.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Tagterrasse

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

Tjenester

Ingen valgte.

CPH Conference v. DGI Byen

København, Tietgensgade 65

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til CPH Conference v. DGI Byen som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på CPH Conference v. DGI Byen