Villa Copenhagen

København

4-1355 pers.

Send forespørgsel

Villa Copenhagen

Villa Copenhagen åbnede i sommeren 2020 og er placeret centralt i København. Hotellet er en del af det gamle Posthus fra 1912 og bygningens historie har i den grad sat sit præg på hotellets atmosfære. Her mødes den gamle rå stil, med moderne klassisk dansk design, i en utrolig harmoni. Med respekt for den gamle bygnings inspirerende arkitektur, har arkitekterne formået at kombinere dette med det moderne menneskes behov for luksus, og skabt et hotel med oplevelser for alle sanser.

Villa Copenhagen har skabt udtrykket bevidst luksus. Det giver udtryk for at vi kan nyde alt det som livet giver os, men samtidigt tager ansvar for vores handlingers konsekvenser – for os handler det bl.a. om at tage ansvar for vores klimaaftryk på vores planet og om at begrænse den negative påvirkning vi har på denne.

I vores brasserie Kontrast, ligger et stort fokus på bæredygtighed og lokale kvalitetsråvarer. Menukortet emmer af klassiske danske råvarer og retter, kombineret med den gastronomiske oplevelse som Sydeuropa og Nordafrika har at byde på. Menukortet skal også afspejle den mangfoldighed, som også er at finde blandt Københavns indbyggere.

Villa Copenhagen er udover en unik og historisk bygning med restaurant og hotel, også et konferencecenter. Her bringer vi mennesker sammen som et internationalt knudepunkt for møder og arrangementer og vi tilbyder topmoderne og miljørigtige mødelokaler, hvor fleksibilitet og bæredygtighed er i fokus. Læs mere om vores mødelokaler, konferencesal og meget mere her.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde et stort event, eller et lille møde. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dit selskab.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Villa Copenhagen og deres mange muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY