venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Det Kongelige Teater

seated-guests-img

1600

Siddende gæster

seated-guests-img

1600

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater består af tre historiske bygninger nemlig Gamle Scene, Operaen og Skuespilhuset. Alle tre venues byder på storslåede oplevelser og forestillinger. Fælles for dem alle tre er også, det er imponerende bygningsværker, som bærer på forskellige historier. De tre bygninger har som udgangspunkt hjemsted for hver deres kunstart, og til sammen udgør de det, vi kalder Det Kongelige Teater. På Gamle Scene vil du finde ballet, Opera vil du givetvis finde i Operaen og teater og skuespil befinder sig i Skuespilhuset. De forskellige kunstarter kan dog også besøge hinanden i løbet af en sæson.

Det Kongelige Teater – Konference, møde eller kulturarrangement

Når man tænker på Det Kongelige Teater vil de fleste nok også tænke teater, skuespil, opera, ballet m.m. Men faktisk er der også andre muligheder for at opleve de tre lokaliteter – du kan nemlig leje dem til dit næste arrangement. Hvis du skal holde en reception, lancering, kulturarrangement, workshop eller foredrag er der rig mulighed for at byde dine gæster ind i en af de imponerende bygninger. Det er verdenskendte lokaler og bygninger, som alle er placeret i hjertet af København, og det kan sagtens blive dit for en dag. Det Kongelige Teater gemmer på 250 års lang historie, og der er så mange smukke og historiske detaljer gemt i de forskellige bygninger, at det virkelig er en sand oplevelse bare at komme der – uanset hvilken en du vælger. Der er også mindre lokaler og lounges at finde i bygningerne, som kan bruges til mindre og mere intime sammenkomster som eksempelvis møder, små receptioner eller middage. Mulighederne er simpelthen så mange, og du skal endelig ikke tøve med booke et af stederne på Det Kongelige Teater, for du vil helt sikkert ikke fortryde det. Lad de majestætiske omgivelser danne rammerne om dit næste event.

Hvilke lokaler kan finde på Det Kongelige Teater?

Hvis dit arrangement skal afholdes på Gamle Scene, er det også muligt at booke den imponerende og majestætiske Balkonfoyer eller den lidt mindre men mere intime Holberg Lounge. Også i Skuespilhuset er der mange muligheder. Til de helt store arrangementer som store receptioner eller gallamiddage kan du leje Foyeren. Hvis du er på udkig efter et sted, der mere egner til sig et oplæg eller foredrag, så er Store Scene et godt bud. I Skuespilhuset finder du også den moderne Henckel Lounge, som er perfekt til møder. Hvis du skal afholde et stort arrangement, som kan rumme mange mennesker er Foyeren i Operaen også en rigtig god mulighed med de forskellige niveauer. Det Kongelige Teater byder dermed på mange eminent gode muligheder, for at du kan finde de lokaler, som passer perfekt til dit arrangement, så nu er det bare alt vælge og booke, så du kan komme videre med planlægningen.

Kombiner dit besøg på det Kongelige Teater med en rundvisning

Nu hvor man træder ind i en historisk bygning hvad enten man vælger Skuespilhuset, Operaen eller Gamle Scene, ville det næsten være synd at snyde sine gæster for en rundvisning. Det er netop også derfor, at det er muligt at kombinere sit møde, præsentation eller konference med en rundvisning. I vil komme rundt til de forskellige scener, bagscener, foyerer og prøvesale, hvor I vil opleve den kreative hverdag.

Brug for hjælp?

Hos Rentspace vil vi gerne bidrage til, at du får dit drømmearrangement, så derfor hjælper vi dig gerne videre i processen. Vi har stor erfaring med planlægning af events, og et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som vi kan sætte dit i kontakt med, så du kan komme videre i processen. Send og en besked

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Scene

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Det Kongelige Teater

København K, Kongens Nytorv 9

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Det Kongelige Teater som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Det Kongelige Teater