Foyeren v. Skuespilhuset

København

180-1100 pers.

Send forespørgsel

Foyeren v. Skuespilhuset

Leder du efter et helt exceptionelt sted af afholde dit næste arrangement? Så er Foyeren Skuespilhuset et rigtig godt bud. Foyeren har en helt unik beliggenhed ned til vandet, og det kan man få fornøjelse af hele dagen og aftenen. Foyeren er nemlig designet med høje vinduespartier, som går fra gulv til loft, og du får panoramaudsigt udover vandet. Det vil helt sikkert skabe nogle unikke rammer for dit arrangement.

Den store foyer er en del af Skuespilhuset, som åbnede 16. februar i 2008. Det er et morderne hus, som er beliggende i et af Københavns ældste områder, og fungerer godt sammen med de øvrige historiske rammer, som ligger omkring bygningen. Den store foyer i Skuespilhuset smelter godt sammen med vandet og det store promenadedæk, som giver en helt særlig oplevelse. Den store foyer kan rumme op til 1100 mennesker, og den er derfor helt ideel til stormøder og receptioner. Det helt utrolig flotte design og rummeligheden gør også, at lokalet fungerer rigtig godt til gallamiddage, stormøder og andre fester med mange deltagere. Stående er der plads til 1100 gæster, ved langborde kan foyeren rumme 450 personer, og hvis gæsterne skal sidde på stolerækker ved eksempelvis foredrag, så er der plads til 198 personer. Så hvis du er på udkig efter en helt unik lokation til et arrangement, så har du fundet et rigtig godt bud i Foyeren Skuespilhuset. Det vil helt sikkert imponere dine gæster, og bidrage til en oplevelse som de fleste sent vil glemme.

Det er også muligt at booke Skuespilhusets øvrige lokaler, hvis de passer bedre til lige netop dine behov. Her kan du eksempelvis finde Henckel Lounge, som passer godt til mindre møder. Det er også muligt at booke Mellemgulvet eller Store Scene. Hvis du har spørgsmål til dette eller noget helt andet, så må du endelig kontakte os. Vi kan også være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

450

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY