Holberg Lounge v. Gamle Scene

København

30-90 pers.

Send forespørgsel

Holberg Lounge Gamle Scene

Holberg Lounge er en rigtig flot kunstnerlounge, hvor man kan mærke hele teaterånden, når man træder ind i rummet. Du vil opleve et dekorativt lokale med flotte vægmalerier af Ludvig Holbergs karakteristiske figurer. Lokalet er perfekt, hvis du skal afholde et møde eller en reception.

Holberg Lounge er en del af den historiske bygning Gamle Scene, som blev indviet den 15. oktober 1874, og det er derfor også Det Kongelige Teaters ældste nuværende bygning. Dengang blev Gamle Scene bygget for at skabe et moderne teaterhus med plads til både skuespil, ballet og opera. I dag huser den Gamle Scene hovedsagligt Den Kongelig Ballet, da skuespil og opera er rykket til henholdsvis Skuespilhuset og Operaen.

Det dekorative lokale er perfekt, hvis du er på udkig efter et lokale, hvor der skal være plads en mindre gruppe personer, da der her er plads til 30 siddende gæster. Du har derfor muligheden for at skabe en intim og hyggelig atmosfære i historiske omgivelser i det fine lokale ved Gamle Scene. Hvis der ikke er behov for at sidde ned – hvis du eksempelvis afholder en reception, så er der plads til 90 stående gæster i dette lokale.

Du finder et rigtig flot indrettet rum med behagelige loungemøbler fra Fritz Hansen. Du kan dermed nemt skabe en afslappet atmosfære i historiske omgivelser, når du afholder dit næste arrangement her. Med dette fantastiske lokale kan du nemt imponere dine gæster, da det bare emmer af dansk historie. Du får også en fantastisk mulighed for at holde dit arrangement i lidt anderledes omgivelser, som helt sikkert vil betage dine gæster.

Hvis du er helt vild med dette helt utrolige lokale, men gerne vil have plads til flere gæster, du kan du også tage et kig på den majestætiske Balkon Foyer som Gamle Scene også byder på. Her har du plads til 70 siddende gæster og 200 stående. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til Holberg Lounge eller et helt andet lokale hos Rentspace, så må du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre. Hvis du har brug for yderligere sparring i planlægningen af dit arrangement, vil vi også rigtig gerne sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

90

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY