Bella Arena v. Bella Center Copenhagen

København

300-8600 pers.

Send forespørgsel

Den seneste tilføjelse til Bella Center Copenhagen er Bella Arena, som er københavns nye multiarena. Bella Arena er helt unik samt bæredygtig, og giver mange muligheder for at huse store events og arrangementer. Med Bella Arena har Bella Center fået endnu bedre faciliteter til at afholde store kongresser, konferencer, produktlanceringer m.m.. Arenaen er Nordeuropas største til dette formål, og er også perfekt til at holde kultur- og sportsarrangementer. Arenaen har også et stort og lyst foyerområde, som binder Bella Center Copenhagen sammen med AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Udover at Bella Arena v Bella Center Copenhagen er ideel til et hav af forskellige events, så kan man også benytte den med god samvittighed. Den er nemlig bygget bæredygtigt. Bella Arena har opnået prækvalificering til DGNB Gold Certification, som er den højeste certificeringer for bæredygtigt byggeri. Derudover er de også de første til at bruge en meget innovative løsning – nemlig at bruge et nyt byggemateriale som er produceret af genanvendte fustager fra Carlsberg. Dermed får man endeløse muligheder i en af de mest bæredygtige arenaer, når man afholder sit event i de her lokaler.

Bella Arena v Bella Center Copenhagens lokaler er helt utrolige, men det er deres kompetente team, som står klar til at hjælpe dig også. De har kæmpemæssig erfaring inden for afholdelse af events, og kan derfor hjælpe med alt fra it-løsninger, opstilling, udsmykning, forplejning og mange flere ting. Bella Center Copenhagen har også hallerne A-E, som også kan benyttes til afholdelse af events – dem kan du tage et kig på lige her.

Hos Rentspace sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe og guide til at finde det rette lokale. Vi svarer også gerne på spørgsmål til de forskellige venues, eller hjælper dig med booking af lokaler. Kontakt os så du hurtigt og nemt kan komme videre med din planlægning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

8600

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

7000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Scene

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY