Axelborgsalen v. Tivoli

København

80-349 pers.

Send forespørgsel

Axelborgsalen v. Tivoli

Skal du afholde et arrangement, foredrag eller måske et hybrid møde for mange deltagere?… I Axelborgsalen får du mulighed for at gøre dette i storslåede omgivelser, som næsten kun kan imponere dig og dine gæster. Den store sal er et arkitektonisk vidunder, som byder på rigtig mange muligheder, så det er kun fantasien, som sætter grænser for hvilke arrangementer og events, som kan afholdes her.

Axelborgsalen er et gammelt banklokale – og det er tydeligt. Når du træder ind i salen, vil du opleve en helt fænomenal smuk mødesal i en klassisk stil med høje træpaneler. Salen har desuden to meget imponerende trappepartier, som fuldender de æstetiske udtryk. Axelborgsalen har et højt glasloft, som også skaber et smukt lysindfald. På mange måder en fuldstændig fantastisk lokation, som skal opleves!

Axelborgsalen er velegnet til mange forskellige formål, da den er rummelig, og der er mulighed for at stille borde og stole på et utal af måder, som passer lige præcis til de behov, som du har. Så uanset om det er stolerækker, lange borde eller runde borde som du ønsker, så kan det lade sig gøre her. Denne sal er også ideel til møder, da du finder standard AV-udstyr som projektor, lærred, Flip-over/whiteboard. Der er desuden også mulighed for særligt AV-udstyr til hybrid møder med digitale deltagere.

Hvis du gerne vil byde dine gæster på noget lækkert til ganen, så er det bestemt også en mulighed her. Her kan der nemlig tilbydes forplejning fra Nimb. Du har dermed muligheden for at skabe nogle fantastiske rammer for dig og dine gæster til dit næste arrangement, hvis du afholder det her i Axelborgsalen.

Du finder salen på Vesterbrogade skråt over for Tivolis Hovedindgang.

Rentspace vil rigtig gerne bidrage til, at du får alle dine ønsker opfyldt. Så hvis du sidder med spørgsmål til os, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp til den videre planlægning af dit arrangement, vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere, så du kan få opfyldt alle dine ønsker.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY