Skuespilhuset v. Det Kongelige Teater

København

8-1100 pers.

Send forespørgsel

Skuespilhuset v. Det Kongelige Teater

Den Kongelige Teaters hovedscene for teater, Skuespilhuset, er et moderne hus beliggendes i Københavns ældste byområder. Med Nyhavn og Frederiksstaden som nærmeste naboer, har det været vigtigt at få arkitekturen til at spille sammen med de smukke og historiske bygninger. Skuespilhuset er et resultat af en international projektkonkurrence, hvor fokus på både proportioner og materialer, har gjort at huset i dag spiller godt samme med de historiske rammer som ligger rundt omkring. Samspillet med vandet har ligeledes været med, i udformningen af både udearealer, men også området indenfor.

Den store Foyer som kan rumme op til 1100 personer, og som er et oplagt sted til store receptioner, byder omgivelserne og vandet indenfor. Det store promenadedæk, som omgiver Skuespilhuset, flyder sammen med foyeren og det hele fungerer som et stort offentligt rum. Selvom du ikke har en billet til en forestilling, kan du komme indenfor for og nyde af den storslåede arkitektur, eller for at få en kop kaffe fra Restaurant Ofelia. Hvis du skal i teateret, så kom i god tid, så du får tid til at gå rundt og fornemme det smukke rum.

Skuespilhuset har tre Scener; Store Scene, Mellemgulvet og Lille Scene. Udover teater, kan scenerne bruges til større arrangementer som forelæsninger, konferencer, Kick-off møder m.m. Skuespilhuset har også to lounges, som kan bruges til dine VIP-gæster til de store arrangementer, eller som mødelokale eller til private middage.

Hos Rentspace kan du få hjælp til at planlægge dit arrangement – store som små. Vi har stor erfaring af eventplanlægning og hjælper dig gerne videre i processen eller sætter dig i kontakt med de leverandører eller samarbejdspartner som du har brug for.

Kontakt os gerne hvis du er nysgerrig på hvad Skuespilhuset har at byde på. Se også alle Skuespilhusets lokaler her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

650

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY