Balkonfoyer v. Gamle Scene

København

90-200 pers.

Send forespørgsel

Balkonfoyeren v. Gamle Scene

Er du på udkig efter et exceptionelt lokale, som bare vil betage dine gæster fra det øjeblik de træder ind? Så er Balkonfoyeren ved Gamle Scene helt sikkert en perfekt mulighed. Når du træder ind i dette lokale vil du blive taget tilbage i tiden, og imponeres over hver enkelt lille detalje i dette fuldstændig fantastiske rum.

Du finder den imponerende foyer i Det Kongelige Teaters ældste bygning nemlig Gamle Scene. Gamle Scene blev indviet den 15. oktober 1874, og var dengang tiltænkt at skulle være et moderne teaterhus, som kunne rumme skuespil, ballet og opera. Gennem årene har nogen af de største skuespillere indfundet sig i den flotte bygning og stået på scenen. Ligesom mange kendte forestillinger er blevet opført på scenen. Du har dermed mulighed for at leje et Danmarks fineste lokaler til din næste konference, workshop eller møde.

Balkonfoyeren er et majestætisk rum, som bare emmer af historie i en hver detalje. Det er næsten svært ikke at blive fuldstændig betaget, når du træder ind i det. De store lysekroner, sildebensgulvet og det utroligt smukke loft giver en følelse af, at træde ind i en helt anden tid. Så udover at holde en fantastisk middag, reception eller foredrag, er du også med til at give dine gæster en fuldstændig fantastisk oplevelse, som de helt sikkert vil kunne huske mange år frem. Det er så fint et rum, hvor du har udsigt over Kongens Nytorv. Balkonfoyeren er et meget eftertragtet sted at afholde sit arrangement, da det næsten kun kan imponere dine gæster.

Er du helt vild med det historiske lokale, men er på udkig efter et, som måske er lidt mindre? Så fortvivl ej – for Gamle Scene har nemlig også Holberg Lounge, som kan huse 30 siddende gæster og 90 stående. Her vil du også opleve en historisk stemning, som vil imponere dine gæster. Har du yderligere spørgsmål til os, så tøv ikke med at skrive til os. Så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

90

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY