Henckel Lounge v. Skuespilhuset

København

16-42 pers.

Send forespørgsel

Henckel Lounge v. Skuespilhuset

Hvis du mangler det ideelle sted at afholde dit møde, så er Henckel Lounge ved Skuespilhuset perfekt. Her finder du nemlig et minimalistisk indrettet mødelokale designet af Peter Holst Henckel. Rummet er inspireret af ’de skrå brædder’, og har et moderne og lækkert udtryk.

Henckel Lounge ligger i Skuespilhuset, som åbnede den 6. februar i 2008. Åbningen af Skuespilhuset blev markeringen af, at det Kongelige Skuespil har fået moderne rammer at udfolde sig i. Der er kælet for alle detaljer i det imponerende bygningsværk, og det er designet til at, man får den bedste oplevelse, når man befinder sig i bygningen. Skuespilhuset spiller godt sammen med de omkringliggende arkitektoniske bygninger. Vandet bidrager også til, man får en helt speciel oplevelse – både når man er ude og inde i bygningen. Dermed er der rig mulighed for at give sine mødedeltagere, gæster m.m. en oplevelse bare ved at komme i Skuespilhuset.

Henckel Lounge er det perfekte sted at afholde et møde, da det kan rumme op til 26 personer ved et langbord. Derudover finder du og AV-løsninger og Wi-Fi i lokalet, så udstyret er i orden. Loungen kan derudover også sagtens bruges til private middage eller andre forsamlinger, hvor man ikke skal være så mange mennesker samlet. Hvis stolene opstilles som biograf kan lokalet rumme op til 42 personer.

Hvis du har brug for lokaler til større forsamlinger, så er det også muligt at booke at Skuespilhusets andre lokaler eller scener. I Skuespilhuset er der mulighed for at samle helt op til 1100 mennesker. Du kan bl.a. kigge nærmere på Skuespilhusets Foyer, Mellemgulvet eller Storesene og se hvad der passer bedst til dine behov. Skulle du sidde med et spørgsmål, som du mangler svar på eller har brug for hjælp, så send os endelig en besked, og så vender vi tilbage. Vi vil også rigtig gerne være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i din planlægning hvis du har behov for det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

42

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY