Store Scene v. Skuespilhuset

København

220-650 pers.

Send forespørgsel

Store Scene v. Skuespilhuset

Store Scene i Skuespilhuset er det perfekte sted, hvis du skal afholde et stormøde, konference eller workshop. Her er rig mulighed for at tage en god portion personer med og give en god oplevelse i fantastiske rammer.

Skuespilhuset åbnede den 16 februar 2008, og den første forestilling var ’Hamlet’ på Store Scene. Med åbningen af Skuespilhuset kom der også moderne rammer, som skuespil kunne udfolde sig i. Derudover er scenerummet indrettet sådan, at det skal understøtte taleteater, og dermed er akustikken anderledes end i eksempelvis Operaen. Skuespilhuset er opført i ca. 240.000 mørke teglsten, som er lavet af hårdt brændt ler fra England. De flotte sten er synlige både uden på bygningen og inde i den. Bl.a. kan de opleves lige netop på Store Scene, hvor de er med til at skabe en intim grottestemning, som gør oplevelsen endnu bedre. De mørke rum bliver brudt af de 650 højrøde siddepladser, som er placeret i 4 forskellige niveauer. Rummet er indrettet, så alle har en god udsigt til scenen uanset hvor de er placeret. Der er rig mulighed for at give alle gæster en god oplevelse, hvis du skal holde foredrag, konference eller et oplæg.

Hvis du skal holde konference eller foredrag eller måske noget helt tredje for en mindre forsamling, så er det også muligt at booke Skuespilhusets andre faciliteter, du kan se de øvrige lokaler lige her. Her kan du bl.a. se nærmere på Mellemgulvet. Her er der plads til op til 220 personer. Hvis du derimod gerne vil holde reception, middag eller et møde er det også muligt at benytte Foyeren. Der er dermed rig mulighed for at finde et lokale i Skuespilhuset som passer til dine behov.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så send os en besked, og vi vil vende tilbage lige så hurtigt som vi kan. Vi vil også rigtig gerne hjælpe med at få alle dine ønsker opfyldt til dit arrangement, derfor kan vi være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores leverandører og samarbejdspartnere, som bedst muligt kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

650

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY