Everest Ballroom v. Crowne Plaza Copenhagen Towers

København

100-800 pers.

Send forespørgsel

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et lækkert og moderne hotel placeret i København. Hotellet er bæredygtigt, og et af deres kendetegn er kvalitet hele vejen igennem. Dette er også tydeligt, når man samarbejder med dem om afholdelse af events. Derfor kan vi hos Rentspace, anbefale at kigge nærmere på deres lokaler.

Everest Ballroom ved Crowne Plaza Copenhagen Towers er deres store festlokale. Lokalet har god plads til en større grupper af gæster – her kan samles op til 800 personer. Lokalet er fleksibelt, og der er mulighed for forskellige typer af opsætninger af borde og stole alt efter, hvilken type arrangement eller event du skal afholde. Udover at Everest Ballroom er et rigtig lækkert og stort festlokale, så har de også et meget erfarent meetings team, som er utrolig dedikerede og kreative, og er fyldt med gode ideer og sparring. På den måde er du sikret, at dit event bliver en succes. Så hvis du synes Everest Ballroom er perfekt så tøv endelig ikke med at få det booket.

Crowne Plaza Copenhagen Towers har masser af erfaring med afholdelse af møder og konferencer – store som små. De har en række andre lokaler som kan ses her.

Vi vil rigtig være behjælpelig med at gøre din vej til et succesfuldt event så nem som overhovedet muligt. Så hvis du sidder med spørgsmål, har brug for hjælp eller noget helt tredje så kontakt endelig Rentspace, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY