Mellemgulvet v. Skuespilhuset

København

80-220 pers.

Send forespørgsel

Mellemgulvet Skuespilhuset

Skal du afholde konference, møde eller foredrag og mangler den perfekte lokation? Så foreslår vi, at du tager et kig på Skuespilhusets scene ’Mellemgulvet’. Her er der rig mulighed for at give dine gæster en fantastisk oplevelse, som de sent vil glemme. Her får du rolige rammer og mulighed for at skabe en intim stemning blandt dine gæster.

Skuespilhuset er en moderne bygning, som blev åbnet i 2008. Her var fokus på, at Det Kongelige Skuespil fik moderne rammer at udfolde sig i. Det kan også høres i scenerummets indretning, som er skabt til at understøtte taleteater, og du vil derfor opleve at akustikken er helt anderledes end i Operaen. Mellemgulvet i Skuespilhuset er en ’black box-scene’. En black box-scene er karakteriseret ved, at den har sorte vægge og gulv samt scenen består af en firkant på gulvet. Det er dermed en enkelt indretning. Det er lige præcis også sådan Mellemgulvet Skuespilhuset er indrettet, og det er med til at skabe en intim og rolig stemning. Lokalet har en fleksibel indretning, som gør at det nemt kan tilpasses til dine ønsker og behov. Du kan derfor nemt afholde møder, konferencer, foredrag og en lang række andre arrangementtyper i dette lokale. Du kan have op til 220 personer i dette rum.

Hvis du har behov for, at der skal være plads til endnu flere personer til dit arrangement, kan du også booke skuespilhusets øvrige lokaler – ser dem her. Du kan bl.a. finde Store Scene og Foyeren. Hvis du skal afholde noget for en mindre gruppe, er Henckels Lounge bestemt også et rigtig godt bud på et fint lokale i Skuespilhuset. Har du spørgsmål til os? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi kan også være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores leverandører og samarbejdspartnere, så du kan få alle dine ønsker og behov opfyldt til dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

220

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY