Brøndby Hallen

København

20-2000 pers.

Send forespørgsel

Brøndby Hallen

Når man tænker på Brøndby Hallen, vil de fleste nok tænke på store sportsbegivenheder. Det er heller ikke helt forkert, for da den stod færdig 1. januar 1973, var det Danmarks største idrætshal. Siden hen har den dog også dannet rammerne om en række andre store arrangementer og begivenheder – og den kan også blive lokaliteten til din næste fest, store arrangement eller event.

Opvisning, udstilling, eller en stor fest? Brøndby Hallen kan simpelthen klare det hele. Den kan forvandles til et sted, hvor man kan holde stor gallamiddag med op til 2000 mennesker til et sportsstævne og alt derimellem. Her er det virkelig kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad der kan opnås. Den store multihal er meget fleksibel, og der er mange muligheder og opstilling af borde, stole m.m. kan variere, så de passer bedst til dine ønsker og behov. Brøndby Hallen vil rigtig gerne hjælpe dig med at få succes med dit arrangement, og det er ikke væsentligt om det er stort eller lille, men bare det bliver udført professionelt, så du kan ånde lettet op og nyde dagen, når den kommer.

I Brøndby Hallen finder du også forskellige lokaler, som du kan booke alt efter dit arrangement. Der er den store 2000 m2 hal med plads til rigtig mange mennesker. Derudover er der også foyeren, konferencelokale og VIP Lounge, som kan bruges til mindre arrangementer. Der er dermed lidt forskelligt at vælge imellem, og gode muligheder for at finde det, som passer bedst til dine ønsker.

Brøndby Hallen har en god beliggenhed, og det er nemt for dine gæster at komme dertil. Du kan komme lige dertil med bus og stå af ved busstoppestedet, som hedder ”Brøndby Hallen”. Der går en bus derfra ca. hver 6. minut. Derudover er der 1800 gratis parkeringspladser, så det er nemt og bekvemt at komme dertil i bil.

Du kan finde en rigtig lang liste over arrangementer, som allerede er blevet afholdt i Brøndby Hallen. For at nævne nogle stykker, så er der messer, koncerter, udstillinger, konferencer, kongresser, alle typer af fester og så mange flere. Så hvis du sidder og tænker på, at Brøndby Hallen ville være perfekt til dit næste arrangement eller event – så skal du virkelig ikke tøve med at booke det. Har du spørgsmål til processen eller Rentspace, så smid os en besked, og vi vender tilbage til dig. Vi har også et kæmpe netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som vi rigtig gerne sætter i kontakt med dig, så kan de hjælpe dig med at arrangere lige præcis det event, som du går og drømmer om.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY