venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Brøndby Hallen

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Brøndby Hallen

Brøndby Hallen

Når man tænker på Brøndby Hallen, vil de fleste nok tænke på store sportsbegivenheder. Det er heller ikke helt forkert, for da den stod færdig 1. januar 1973, var det Danmarks største idrætshal. Siden hen har den dog også dannet rammerne om en række andre store arrangementer og begivenheder – og den kan også blive lokaliteten til din næste fest, store arrangement eller event.

Opvisning, udstilling, eller en stor fest? Brøndby Hallen kan simpelthen klare det hele. Den kan forvandles til et sted, hvor man kan holde stor gallamiddag med op til 2000 mennesker til et sportsstævne og alt derimellem. Her er det virkelig kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad der kan opnås. Den store multihal er meget fleksibel, og der er mange muligheder og opstilling af borde, stole m.m. kan variere, så de passer bedst til dine ønsker og behov. Brøndby Hallen vil rigtig gerne hjælpe dig med at få succes med dit arrangement, og det er ikke væsentligt om det er stort eller lille, men bare det bliver udført professionelt, så du kan ånde lettet op og nyde dagen, når den kommer.

I Brøndby Hallen finder du også forskellige lokaler, som du kan booke alt efter dit arrangement. Der er den store 2000 m2 hal med plads til rigtig mange mennesker. Derudover er der også foyeren, konferencelokale og VIP Lounge, som kan bruges til mindre arrangementer. Der er dermed lidt forskelligt at vælge imellem, og gode muligheder for at finde det, som passer bedst til dine ønsker.

Brøndby Hallen har en god beliggenhed, og det er nemt for dine gæster at komme dertil. Du kan komme lige dertil med bus og stå af ved busstoppestedet, som hedder ”Brøndby Hallen”. Der går en bus derfra ca. hver 6. minut. Derudover er der 1800 gratis parkeringspladser, så det er nemt og bekvemt at komme dertil i bil.

Du kan finde en rigtig lang liste over arrangementer, som allerede er blevet afholdt i Brøndby Hallen. For at nævne nogle stykker, så er der messer, koncerter, udstillinger, konferencer, kongresser, alle typer af fester og så mange flere. Så hvis du sidder og tænker på, at Brøndby Hallen ville være perfekt til dit næste arrangement eller event – så skal du virkelig ikke tøve med at booke det. Har du spørgsmål til processen eller Rentspace, så smid os en besked, og vi vender tilbage til dig. Vi har også et kæmpe netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som vi rigtig gerne sætter i kontakt med dig, så kan de hjælpe dig med at arrangere lige præcis det event, som du går og drømmer om.

 

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Ingen valgte.

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Brøndby Hallen

Brøndby, Brøndby Stadion 10

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Brøndby Hallen som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Brøndby Hallen