Salen v. Bremen Teater

København

20-648 pers.

Send forespørgsel

Bremen Teater åbnede i 2010 dørene op for en scene med ønsket om at skabe et teater i København, der er et attraktivt alternativ til traditionelle teatre og spillesteder. Ønsker du et alternativt venue, er Bremen Teater et særdeles godt bud.

Oprindeligt hed Bremen Merkur Teatret og fungerede som sengekantsbiograf for det pænere københavnske borgerskab. Teatret var, ligesom resten af bygningen i Nyropsgade i hjertet af København, ejet af Simon Spies. Teatret er bibeholdt i samme stil som da Spies ejede det, dog er der løbende renoveret i såvel teatersal som foyeren.

Opsætningen fra salens tid som biograf gør, at udsynet fra alle sæder er perfekt, hvilket er med til at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Teaterets smukke foyer kan også lejes til dit arrangement. Med plads til 250 stående og en del siddepladser er dette lokale som bygget til bla. at holde større receptioner.

I starten af 2018 overtog ejerne af Bremen Teater det nu tidligere Copenhagen Jazzhouse og slog dørene op for Hotel Cecil. Det venue kan der læses mere om her.

Hos Rentspace sidder vores dygtige eventkonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige rammer til dit event. Ønsker du at høre mere om det skønne Bremen Teater, så hiv endelig fat i en af vores konsulenter. De svarer som udgangspunkt altid inden for 24 arbejdstimer.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

648

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

250

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Scene

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY