Square v. Villa Copenhagen

København

180-1200 pers.

Send forespørgsel

Square v. Villa Copenhagen

Villa Copenhagen åbnede i sommeren 2020 og er placeret centralt i København. Hotellet er en del af det gamle Posthus fra 1912 og bygningens historie har i den grad sat sit præg på hotellets atmosfære. Her mødes den gamle rå stil, med moderne klassisk dansk design, i en utrolig harmoni. Med respekt for den gamle bygnings inspirerende arkitektur, har arkitekterne formået at kombinere dette med det moderne menneskes behov for luksus, og skabt et hotel med oplevelser for alle sanser.

Villa Copenhagen har skabt udtrykket bevidst luksus. Det giver udtryk for at vi kan nyde alt det som livet giver os, men samtidigt tager ansvar for vores handlingers konsekvenser – for os handler det bl.a. om at tage ansvar for vores klimaaftryk på vores planet og om at begrænse den negative påvirkning vi har på denne.

The Square er det store konferencelokale, som rummer op til 1355 gæster. Lokalet er på 1200m2 og er et alsidigt lokale. Eventsalen er pladsen, hvor alt kan skabes – fra små til store kongresser, konferencer og events, produktlanceringer, konventer og meget mere. Den store og fleksible konferencesal, kan deles op i tre lige store lokaler på 400 kvadratmeter hver. Det er brugbart, hvis der skal laves workshops, undervises i mindre hold, eller der skal foregå forskellige aktiviteter samtidigt.

Læs mere om Villa Copenhagens mødelokaler, konferencesal og meget mere her.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, eller et lille møde. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Hos Villa Copenhagen møder de historiske bygninger, topmoderne og miljørigtige mødelokaler, hvor fleksibilitet og bæredygtighed er i fokus.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Villa Copenhagen og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

630

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

500

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY