Nedre Galleri v. Nikolaj Kunsthal

København

50-592 pers.

?
Rengøring: 5000kr
Vagtservice: Der er krav om 1 vagt pr. 75 gæster, dog minimum 2 vagter pr arrangement (pris 250kr/h pr vagt)

Lokaleleje fra kr. 40.000.-

Send forespørgsel

Nikolaj Kunsthal ligger i hjertet af København i den tidligere Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads og er byens kunsthal for udstilling og formidling af international samtidskunst.

Bygningen består delvis af resterne (tårnet) af Sankt Nikolaj Kirke fra 1200 tallet. Sct Nicolaj er dermed Københavns trejdeældste kirke.

Ved branden i 1795 nedbrændte det meste af bygningen, og siden 1805 har den ikke officielt været en kirke. Kirkeruinen blev siden revet ned, mens det solide tårn er blevet stående til den dag i dag.

Nedre galleri består af hovedskibet med scene samt et sideskib. Rummet er ideelt til ca. 200 spisende gæster, men kan rumme op til 335 gæster.

Galleriet er ideelt til større arrangementer, som for eksempel bryllupper, fødselsdage, firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Det er muligt at benytte kirkens smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, konferencer, produktpræsentationer, fester og middage mm. Værterne åbner gerne huset og samarbejder om at skræddersy det enkelte arrangement efter behov. Det er muligt at kombinere alle typer af arrangementer med en tur rundt i udstillingen.
I Nikolaj Kunsthal er der højt til loftet, utraditionelle rammer og inspirerende ny kunst. Der bydes på de ideelle rammer til afholdelse af middage, receptioner og andre store arrangementer. I selve kirkerummet er der plads til ca. 250 personer siddende og flere stående.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

335

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY