Langelinie Pavillonen

København

80-700 pers.

Send forespørgsel

Langelinie Pavillonen har de perfekte rammer til events. Lige fra bryllupper til konferencer, firmafester til modeshows, koncerter til middagsselskaber og meget andet. Ud over den centrale beliggenhed, 60 gratis parkeringspladser, byens bedste udsigt og masser af lys byder de på indbydende og fleksible rammer.

Både store og mindre selskaber egner sig godt til Langelinie Pavillonen. Der er plads fra 20 til 850 gæster, og man kan med unikke foldevægge af massivt træ skabe helt op til 9 adskilte selskabslokaler. Dermed er der mulighed for at skabe det perfekte lokale størrelse, som netop matcher ens behov.

På taget har de deres VIP møde- og middagslokale ”&tradition lounge”. Her er der 270 graders udsigt over København og eksklusiv indretning med det bedste af klassiske møbler i dansk design.

En stor del af Langelinie Pavillonens hjerte ligger gemt i køkkenet. Den kan vores gæster selvfølgelig også smage. Der laves mad af store smagsoplevelser; mad der vækker dine sanser. Gastronomien er tilstede for at give glæde og virker som et socialt værktøj på tværs af bordet. Alt efter ønske kan der tallerkenanrettes, men ligeså kan der også skabes en delevenlig menuanretning til midten af bordet.

Menuerne er baseret på mantraet ”GloCal Food”, hvor der arbejdes med det skandinaviske og franske køkken krydret med smage fra det globale køkken. Retterne er baseret på råvarer fra nærområdet, mens der arbejdes med en høj økologiprocent og en CO2-besparelse i omegnen af 35 procent i forhold til en almindelig menu med importvarer. Menuer består af innovative retter med fokus på det ædle håndværk og den unikke råvare. Der er dermed garanteret en fantastisk smagsoplevelse for alle pengene.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp, når der skal arrangeres et kommende event, møde eller fest. Vi står klar og lytter til dine behov, budget og ønsker, og vi stræber efter at imødekomme disse på bedste vis. Vi gør planlægningsprocessen nemmere for dig, så der kan skabes en begivenhed med øje for deltajerne. Gennem vores store erfaring vil mad, drikkevarer, underholdning og det gode selskab sidde lige i øjet.

Kontakt os for nærmere info, og hvis en rundvisning skulle have interesse.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

700

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

600

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

350

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Naturomgivelser

Scene

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY