TAP1

København

100-6500 pers.

Send forespørgsel

Tap1 er et helt nyt oplevelsesvenue, som du kan finde i København. Det er en tidligere spritfabrik, som nu er blevet totalrenoveret, og giver mulighed for at afholde alle mulige typer af events heri. De forskellige sale og det fede samt unikke design gør, at du kan holde middage til TV-shows, konferencer, udstillinger, messer, koncerter og meget meget mere heri.

Du finder Tap1 dejligt centralt – nemlig kun 5 minutter fra Rådhuspladsen, da den er beliggende i den gamle spritfabrik på Amager. Tap1 er placeret i lækre omgivelser, da der er en grøn udsigt over den fredede Kløvermark og Københavnstårne. Selve lokalet består af 2 adskilte sale, som hver især byder på forskellige muligheder. Sal 1 kan rumme fra 1000 personer op til 4500, hvor der i sal 2 er plads til 450-1800 personer. Gældende for begge sale er, at der er mulighed for forskellige opsætning af borde og stole, alt efter hvilket type arrangement du gerne vil afholde. Her er der mulighed for at stå, have rækker med stole, runde borde samt langborde – det som passer allerbedst til dit arrangement, kan helt sikkert lade sig gøre her.

Tap1 er designet med respekt for bygningens originale historie – nemlig som spritfabrik. Derfor vil du også opleve et rustikt og råt design med mange fede detaljer. Du finder bl.a. den tidligere perron i bygningen endnu. Tap1 har kælet for enhver detalje, da missionen altid er, at du vil opleve succes med dit event på alle niveauer, uanset om det er konferencer, middage, koncerter eller produktlanceringer der afholdes her. Der er plads til alle, da Tap1s indgang ligger på en repos med rampe, som gør det muligt for kørestolsbrugere også at komme ind. Derudover vil du også finde handicaptoilet i foyeren.

Med dette venue vil du helt sikkert få en oplevelse, og Tap1 vil byde på et hav af forskellige muligheder, for at lige præcis dit event bliver en succes. Du vil helt sikkert ikke fortryde at booke denne lokation, da den kan gøre alle dine drømme til virkelighed. Hvis du skulle sidde med spørgsmål til os, så må du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i planlægningen af dit event. Hvis du har brug for yderligere sparring til planlægningen af dit arrangement, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som vi gerne deler med dig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

6500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

3000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

1000

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY