venue-img
venue-img venue-img
venue-img

TAP1

seated-guests-img

3000

Siddende gæster

seated-guests-img

6500

Stående gæster

seated-guests-img

Ja

Egne drikkevarer

seated-guests-img

Ja

Egen mad

main-info-img

1000

Runde borde
main-info-img

1400

Klasserum
main-info-img

2800

Teater
main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om TAP1

Tap1 er et helt nyt oplevelsesvenue, som du kan finde i København. Det er en tidligere spritfabrik, som nu er blevet totalrenoveret, og giver mulighed for at afholde alle mulige typer af events heri. De forskellige sale og det fede samt unikke design gør, at du kan holde middage til TV-shows, konferencer, udstillinger, messer, koncerter og meget meget mere heri.

Du finder Tap1 dejligt centralt – nemlig kun 5 minutter fra Rådhuspladsen, da den er beliggende i den gamle spritfabrik på Amager. Tap1 er placeret i lækre omgivelser, da der er en grøn udsigt over den fredede Kløvermark og Københavnstårne. Selve lokalet består af 2 adskilte sale, som hver især byder på forskellige muligheder. Sal 1 kan rumme fra 1000 personer op til 4500, hvor der i sal 2 er plads til 450-1800 personer. Gældende for begge sale er, at der er mulighed for forskellige opsætning af borde og stole, alt efter hvilket type arrangement du gerne vil afholde. Her er der mulighed for at stå, have rækker med stole, runde borde samt langborde – det som passer allerbedst til dit arrangement, kan helt sikkert lade sig gøre her.

Tap1 er designet med respekt for bygningens originale historie – nemlig som spritfabrik. Derfor vil du også opleve et rustikt og råt design med mange fede detaljer. Du finder bl.a. den tidligere perron i bygningen endnu. Tap1 har kælet for enhver detalje, da missionen altid er, at du vil opleve succes med dit event på alle niveauer, uanset om det er konferencer, middage, koncerter eller produktlanceringer der afholdes her. Der er plads til alle, da Tap1s indgang ligger på en repos med rampe, som gør det muligt for kørestolsbrugere også at komme ind. Derudover vil du også finde handicaptoilet i foyeren.

Med dette venue vil du helt sikkert få en oplevelse, og Tap1 vil byde på et hav af forskellige muligheder, for at lige præcis dit event bliver en succes. Du vil helt sikkert ikke fortryde at booke denne lokation, da den kan gøre alle dine drømme til virkelighed. Hvis du skulle sidde med spørgsmål til os, så må du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i planlægningen af dit event. Hvis du har brug for yderligere sparring til planlægningen af dit arrangement, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som vi gerne deler med dig.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

TAP1

København, Raffinaderivej 10

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til TAP1 som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på TAP1