Kunstaksen v. ARKEN

København

400-1000 pers.

Send forespørgsel

ARKEN Museum for Moderne Kunst huser mange forskellige og inspirerende udstillinger. Du finder både dansk, nordisk og international kunst, og det er imponerende at begå sig derinde. Her er fyldt op med kreativitet, fordybelse, inspiration og meget mere. Men udover at komme ind og opleve det, byder ARKEN også på en anden mulighed. Nemlig at holde arrangement eller event i disse kunstneriske omgivelser – og hvem vil ikke gerne have sådan en oplevelse?

ARKEN har Danmarks største udstillingsrum, og det hedder Kunstaksen. Kunstaksen ved ARKEN er et spektakulært rum, hvor du kun finder to hjørner. Rummet har et meget inspirerende design, og er perfekt til store events, som kræver en del plads. Her er der nemlig plads til op til 1000 stående gæster. Dette fantastiske udstillings- og eventrum danner en fantastisk ramme for eksempelvis store receptioner eller store middage. Her kan der nemlig sidde 400 gæster ved runde borde. Dette rum er i sandhed et ekstraordinært lokale og en arkitektonisk oplevelse. Det vil helt sikker imponere de fleste gæster og give lidt ekstra til hele oplevelsen. Lokalet kan lejes sammen med det unikke lokale Damien Hirst-Galleri. Kunstaksen ved ARKEN kan primært lejes udenfor åbningstiden. Når man afholder sit arrangement eller event ved ARKEN, er der ikke gået på kompromis med noget – heller ikke forfriskninger, mad og drikke. Her er det nemlig muligt at skræddersy sin menu, så det passer præcis til de omstændigheder arrangementet holdes i. Så uanset om det er en let forfriskning, eller om det er en 7-retters menu, er det muligt her. Maden er af høj kvalitet, og laves i nordisk stil. Der er hermed mulighed for at give sine gæster både en kulturel og gastronomisk oplevelse, når man booker Kunstaksen ved ARKEN til sit arrangement.

Kunstaksen er virkelig et ekstraordinært rum, som passer til forskellige typer af events, og som vil betage de fleste gæster, som træder ind. Men ARKEN har også en række andre rum, som ligeledes er spændende at holde arrangementer i. Du kan tage et kig på de forskellige muligheder lige her.

Rentspace svarer hellere end gerne på de spørgsmål, du måtte have, og hjælper dig gerne videre i processen – så du skal endelig ikke tøve med at sende en besked vores vej.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

400

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY