venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Kunstaksen v. ARKEN

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

1000

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

400

Runde borde

Se stedets faciliteter her

Om Kunstaksen v. ARKEN

ARKEN Museum for Moderne Kunst huser mange forskellige og inspirerende udstillinger. Du finder både dansk, nordisk og international kunst, og det er imponerende at begå sig derinde. Her er fyldt op med kreativitet, fordybelse, inspiration og meget mere. Men udover at komme ind og opleve det, byder ARKEN også på en anden mulighed. Nemlig at holde arrangement eller event i disse kunstneriske omgivelser – og hvem vil ikke gerne have sådan en oplevelse?

ARKEN har Danmarks største udstillingsrum, og det hedder Kunstaksen. Kunstaksen ved ARKEN er et spektakulært rum, hvor du kun finder to hjørner. Rummet har et meget inspirerende design, og er perfekt til store events, som kræver en del plads. Her er der nemlig plads til op til 1000 stående gæster. Dette fantastiske udstillings- og eventrum danner en fantastisk ramme for eksempelvis store receptioner eller store middage. Her kan der nemlig sidde 400 gæster ved runde borde. Dette rum er i sandhed et ekstraordinært lokale og en arkitektonisk oplevelse. Det vil helt sikker imponere de fleste gæster og give lidt ekstra til hele oplevelsen. Lokalet kan lejes sammen med det unikke lokale Damien Hirst-Galleri. Kunstaksen ved ARKEN kan primært lejes udenfor åbningstiden. Når man afholder sit arrangement eller event ved ARKEN, er der ikke gået på kompromis med noget – heller ikke forfriskninger, mad og drikke. Her er det nemlig muligt at skræddersy sin menu, så det passer præcis til de omstændigheder arrangementet holdes i. Så uanset om det er en let forfriskning, eller om det er en 7-retters menu, er det muligt her. Maden er af høj kvalitet, og laves i nordisk stil. Der er hermed mulighed for at give sine gæster både en kulturel og gastronomisk oplevelse, når man booker Kunstaksen ved ARKEN til sit arrangement.

Kunstaksen er virkelig et ekstraordinært rum, som passer til forskellige typer af events, og som vil betage de fleste gæster, som træder ind. Men ARKEN har også en række andre rum, som ligeledes er spændende at holde arrangementer i. Du kan tage et kig på de forskellige muligheder lige her.

Rentspace svarer hellere end gerne på de spørgsmål, du måtte have, og hjælper dig gerne videre i processen – så du skal endelig ikke tøve med at sende en besked vores vej.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Parkeringsmuligheder

tab-heading-img

UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Kunstaksen v. ARKEN

Ishøj, Skovvej 100

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Kunstaksen v. ARKEN som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Kunstaksen v. ARKEN