DETLEFS-Salen v. ARKEN

København

220-450 pers.

Send forespørgsel

Når man tænker på ARKEN, er det typisk forbundet med moderne kunst og fantastiske kulturelle oplevelser. Men museet byder faktisk på meget mere end bare de mange flotte kunstudstillinger. Her er der nemlig mulighed for at booke et af de mange fantastiske lokaler, hvor der kan afholdes diverse arrangementer.

Et af de lokaler som byder på rigtig mange lækre muligheder, er DETLEFS-Salen ved ARKEN. Du vil opleve en helt særlig stemning i dette rum, som er indbydende og spændende. Her er der virkelig mange anvendelsesmuligheder, da der er plads til op til 450 gæster alt efter arrangementets type, og hvilken bordopstilling der er behov for. DETLEFS-Salen er placeret lige i hjertet af ARKEN, og er et utroligt smukt lokale, hvor kunsten er i centrum. Det er svært ikke at blive betaget, når man træder indenfor. Salen har et rigtig flot trægulv, og på væggene hænger der værker af den tyske kunster Anselm Reyle. Han arbejder med bling-bling i hans værker samt raffineret genbrugsæstetik. Dermed er DETLEFS-Salen ved ARKEN et meget alsidigt rum, hvor man må sige, at kunsten er i fokus. Rummet er rigtig godt til reception, foredrag, middage, mødelokale og meget mere. Mulighederne er mange, og det er helt sikkert en oplevelse at holde sit arrangement her.

Udover ARKEN og dets lokaler er fantastiske og en oplevelse i sig selv, så er der også mulighed for at fuldende hele oplevelsen med noget rigtig lækkert til ganen. Menuen kan tilpasses efter behov og ønsker, og der bliver udelukkende brugt kvalitetsråvarer, så I får en gastronomisk oplevelse.

ARKEN byder på rigtig mange muligheder, og det er altid særligt at være der samt opleve kunsten. Og det skal du eller dine gæster selvfølgelig ikke snydes for, hvis arrangementet afholdes i museets åbningstid. Her får i adgang til udstillingerne, så man får lov til at opleve alt, hvad ARKEN har at byde på. Vil du rigtig gerne holde dit arrangement hos ARKEN, men DETLEFS-Salen opfylder måske ikke lige alle dine krav? Så fortvivl ej – for du kan se de mange muligheder indenfor lokaleudlejning ved ARKEN lige her.

Har du spørgsmål til ARKEN, arrangementet eller lokalet? Send Rentspace en besked, så vi kan hjælpe dig videre i processen lige så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

450

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

220

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY