Pladefabrikken

København

30-80 pers.

Send forespørgsel

Pladefabrikken

I det spirende industrikvarter i København NV finder du Pladefabrikken, som er et dejligt event space og køkken, som har fokus på bæredygtighed. Det er muligt at leje dette fede sted til mange forskellige typer af events som middage, bryllupper, workshops og meget andet, så tag endelig et kig nærmere og bliv inspireret til dit næste arrangement.

Pladefabrikken er et virkelig skønt sted at afholde dit arrangement, uanset om det er privat, eller det er et firmaarrangement. Der er mange muligheder her, og de hjælper gerne med at skræddersy til dine eller jeres behov. Her er der ingen tvivl om, at I vil møde en hyggelig atmosfære og opleve virkelig godt værtskab. Derudover er der et stort fokus på bæredygtighed og derfor er menuerne sammensat af økologiske og lokale råvare. Pladefabrikkens koncept er, at alt forplejning leveres udelukkende fra rødder. Dermed er i garanteret dejlige omgivelser og høj kvalitet, når i booker dette fantastiske sted.

Der er her plads til op til 80 siddende gæster indenfor og udenfor finder I også et stort grønt område, som I selvfølgelig også gerne må benytte jer af. Udover at Pladefabrikken klarer menuen, så er servicen derudover også høj. De hjælper også gerne med at gøre klar med bordopsætning samt opdækning heraf. Hvis i har brug for at leje af projekter, lydudstyr m.m. hjælper de også gerne med det. Der er derfor rig mulighed for at få det, ligesom man gerne vil have det, uanset om det er familiefest, møde eller et firmaarrangement.

Rentspace vil rigtig være behjælpelige med at finde det helt rigtig sted at holde jeres fest eller event. Derfor kan vi også hjælpe med at booke rundvisning, så du kan se det ønskede lokale inden. Vi har også en række leverandører og samarbejdspartnere, som vi rigtig gerne deler med dig, så alle ønsker og behov bliver opfyldt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY