Tivoli View v. Tivoli Hotel & Congress Center

København

60-100 pers.

Send forespørgsel

Tivoli View

Tivoli View er et enestående lokale, der har alt hvad du har brug for til at imponere dine gæster, og skabe et uforglemmeligt event. Med fokus på eksklusivitet, intimitet og ikke mindst udsigt er lokalet perfekt til en række forskellige arrangementer. Eksklusiviteten af ​​Tivoli View begynder med beliggenheden i hjertet af København, med adgang til en af ​​de bedste udsigter over byens skyline. Intimiteten i Tivoli View er også en af ​​fordelene ved stedet. Der er en varm og indbydende atmosfære, som er skabt af det lyse og åbne design, hvilket giver en behagelig og hyggelig stemning.

Udsigten fra lokalet er en anden funktion, som er uden sidestykke. Den fantastiske udsigt over Københavns skyline vil tage vejret fra dine gæster, og give dem noget at tale om i lang tid. Fra solopgang til solnedgang og efterfølgende byens lys, er udsigten et af de mest unikke og spektakulære træk. Tivoli View det perfekte sted at imponere dine gæster. Her kan du holde eksklusive receptioner, tapas arrangementer, middage eller noget helt tredje. Det er et alsidigt lokale, der giver dig mulighed for at arrangere dit event, så den passer til dine specifikke behov og ønsker. Med plads til en større gruppe eller en mindre forsamling, er dette lokalet med de perfekte rammer for en uforglemmelig aften.

Udover Tivoli View ligger Hotellets Executive Lounge også på 11 etage. Loungen er en luksuriøs oase, som er indrettet med moderne og hyggelige møbler. Loungen ligger i forbindelse med View, og kan bruges til at trække sig tilbage efter middagen i View, og slappe af med et glas vin eller en iskold øl.

Hvis du har brug for hjælp til planlægningen af din fest eller firmaarrangement står Rentspace til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp. Vi vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre dit arrangement til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til Tivoli View, eller er ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.