M/S Skipper v. Spar Shipping

København

10-72 pers.

Send forespørgsel

Salonen i Skipper v. Spar Shipping har plads til ca. 35 spisende gæster, alle med udsigt til de blå bølger. Ved stående arrangementer, har skibet en kapacitet op til 72 personer. Tag venner, kollegaer og familien med på Øresund – her venter et hav af oplevelser.

Besøg f.eks. den svenske ø Hven eller sejl en dejlig dagstur ud gennem Københavns havn og videre op gennem Øresund. Tag en gammel sweater på og nyd vandet, søen og den friske havluft på en herlig fisketur. Her kan alle deltage.

M/S Skipper er bygget i 1943 i Sverige som marinefartøj. Skibet kom til Danmark i 50’erne og midt 60’erne blev det ombygget til passagerfartøj. Spar Shipping købte skibet i 1999. M/S Skipper har hjemhavn i Lautrupskaj, Kalkbrænderihavnen.

Foruden M/S Skipper har Spar Shipping 5 skibe med forskellig kapacitet og størrelse: M/S ØbyM/S Bjørnsholm, og M/S Langø.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit  selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Blomstersalen eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

72

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

35

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY