Pavillonen v. Halvandet

København

40-45 pers.

Send forespørgsel

Pavillonen Halvandet

På Refshaleøen finder du Halvandet – en perle i hovedstaden, der er flittigt brugt til både små og store arrangementer. Halvandet er placeret i et råt gammelt industriområde overfor Langelinie ved indsejlingen til Københavns Havn. En helt unik placering, som ikke er til at finde andre steder i København. Her har du aftensolen på den store dejlige udendørs terrasse, helt til den går ned bag Københavns “skyline”. Halvandet byder på sol, sand, badezone, byens bedste udsigt, kolde drinks og god musik.

Pavillonen på Halvandet er stedets nyeste skud på stammen. I første parket til Københavns havn med udendørsområder hvor gæsterne kan trække hen og få frisk luft, kan dette lokale noget helt specielt. Som et orangeri, kan gæsterne nyde den sidste sol både inde- og udenfor. Her kombineres en rustik og maritim indretning, med en eksklusiv beliggenhed og betjening. Pavillonen Halvandet giver dig mulighed for at afvikle en stor variation af arrangementer og kun fantasien sætter grænser. I Pavillonen er der plads til 45 siddende gæster ved langborde.

Halvandet har flere forskellige områder, store industrielle haller, små hyggekroger, udendørsområder mm. Se alle halvandes lokaler her.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter.

Kontakt os for mere information vedr. Halvandet eller en rundvisning af teltet, så I med egne øjne kan se dens store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

45

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY