Restaurant Staldknægten

København

20-100 pers.

Send forespørgsel

Dyrehavs Bakken opstod helt tilbage i 1583, og har dermed en rig historie. Selv i dag er det et sted, mange nyder at besøge, og derfor vil vi også gerne slå et slag for, at man udnytter denne skønne park til enhver lejlighed – for det er nemlig mulig at afholde selskaber, fester, møder og meget mere på Bakken.

Restaurant Staldknægten har skønne faciliteter, og dem vil de rigtig gerne dele med jer. Så hvis der skal holdes barnedåb, konfirmation, bryllup, møde eller noget helt helt andet, så er Staldknægten helt sikkert et godt bud. Her er der nemlig plads til både store og små selskaber i rigtig dejlige omgivelser og med udsigt ud til parken. Så kan der næsten kun komme god stemning i forsamlingen.

Hos Restaurant Staldknægten bliver der serveret lækkert dansk mad – som vi kender den fra mormors køkken. Staldknægten er en oplevelse i sig selv, både hvis man besøger Bakken, men også hvis man er på udkig efter et selskabslokale til sin fest. Servicen er helt i top, og personalet vil gøre deres til, at i får en dejlig og skøn dag eller aften, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med hverken mad eller drikke.

Restaurant Staldknægten er et superdejligt sted at holde sin fest, og hvis du har særlige ønsker til dem eller gerne vil se stedet, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Rentspace. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer videre i processen, så I kan få planlagt jeres store dag.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY