M/S Bjørnsholm v. Spar Shipping

København

40-170 pers.

Send forespørgsel

M/S Bjørnsholm Spar Shipping

M/S Bjørnsholm er bygget tilbage i 1916 i Holland og har sejlet både i Tyskland og Limfjorden, inden skibet lagde til i Nyhavn, hvor den nu har sin faste plads. Det er en charmerende båd med historie, der kan sætte rammerne for et anderledes arrangement for jeres gode selskab.

M/S Bjørnsholm kan medtage op til 170 passagerer – og med mulighed for spisning ombord med op til 140 gæster fordelt på to etager. Her giver du alle dine gæster første parkets udsigt til havet. På første sal er der også bar og dansegulv og der er rig mulighed for at festen kan fortsætte til langt ud på natten.

Foruden M/S Bjørnsholm har Spar Shipping tre skibe med forskellig kapacitet og størrelse. De tre skibe er henholdsvise M/S ØbyM/S Skipper og M/S Langø. Hvert skib har stadig sin autentiske stemning, hvor man føler sig draget af skibsuniverset og det dybe hav.

Hvis du holder sit arrangement hos Spar Shipping og på M/S Bjørnsholm er der garanteret en intim og magisk tur langt væk fra landjordens stress og jag. Rederiet har base i Nyhavn og løser enhver opgave, når det gælder transport af mennesker til søs. Der tilbydes stor fleksibilitet og deres ekspertise ligger blandt andet i at afvikle sejladser. Spar Shipping kan tilbyde en professionel vinkel på et arrangement ud over det sædvanlige. Inviter til firmafest, fødselsdag, bryllup eller andre former for middagsselskaber, hvor der ønskes uforglemmelige rammer.

Rentspace yder gratis og personlig hjælp til planlægning af en bred vifte af arrangementer. Vi forenkler planlægningen og gør det nemmere for dig at fokusere på dine gæster. Vi leverer de bedste omgivelser i professionelle og optimale rammer, hvor der er fokus på detaljer samt helhedsoplevelsen.

Kontakt os hvis M/S Bjørnsholm har interesse, og du gerne vil høre nærmere. Vi kan ligeledes arrangere en rundvisning af bådens lokaler, hvilket vi altid anbefaler for at opleve dets fulde potentiale og mange muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

170

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

140

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY