Bagerdygtig

København

10-30 pers.

Send forespørgsel

Bagerdygtig Selskabslokale

Bagerdygtig er et lækkert bageri, som ligger på Amager. Fokus er på lækkert brød og wienerbrød, men faktisk har dette bageri også et lokale, som du kan leje. Det er perfekt til barnedåb eller konfirmation.

Bagerdygtig er et charmerende bageri, som har fokus på økologisk surdejsbrød. Bagerdygtig har i alt 5 forskellige butikker. I 2018 åbnede Bagerdygtig en butik på Amagerbrogade, og i denne butik finder du også et fint baglokale, som du kan leje. Bagerdygtigs lokale kan lejes i dagtimerne, og er ideelt til hyggelige fester som barnedåb og konfirmation. Lokalet er rigtig fint, og har et lidt rustik udseende med sine brune klinker og grå vægge, men er meget charmerende. Lokalet er også rigtig fint til de hyggelige sammenkomster, da du finder sofaarrangement, der inviterer til hygge og snak. Derudover er der også lille gårdhave, hvor der er mulighed for at gå ud og få lidt luft, og samtidig også sidde og hygge sig. Når man lejer dette lokale til sin fest, er det meget fleksibelt, da du selv kan medbringe alt det du skal bruges eller Bagerdygtig kan hjælpe dig med denne del. Der er dog ikke køkken til lokalet. Så hvis du er på udkig efter et rigtig fint lokale på Amager, som er perfekt til et arrangement eller fest, som skal holdes i dagtimerne, så er denne lille charmerende perle et rigtig fint bud.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne have, at du får lige præcis den barnedåb, fødselsdag eller konfirmation, som du går og drømmer om. Derfor vil vi gerne dele vores store netværk af samarbejdspartnere og leverandører med dig, som kan hjælpe dig bedst muligt videre i processen. Hvis du endvidere har spørgsmål til dette, Bagerdygtig eller noget helt andet, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, da vi besvarer dine spørgsmål så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY