supplier-page-img

Rødder

Rødder – Økologi, kvalitet og vildt lækker mad
Smag, bæredygtighed, lokale råvarer, økologi og biodynamik er kerneværdierne, når vi bringer godtfolk sammen ved langborde til sociale spiseoplevelser i uformelle og afslappede rammer. Det samme princip gælder for vores økologiske catering, hvor vi leverer mad og vin til hverdag og fest. Vores mad er altid 90-100% økologisk og lavet af de bedste lokale råvarer i sæson.
For Rødder er det afgørende at kende de producenter, der leverer råvarerne. Vi vil vide, hvor både gris og gulerødder kommer fra, så vi er sikre på kun at servere den allerbedste kvalitet med den bedste smag.
Vi har siden 2010 lavet pop up og langbordsmiddage, og det sociale element med uformel stemning og højt til loftet er vigtigt for det vi laver. Vi har base i en gammel pladefabrik i Nordvest, hvor vi har køkken og eventspace og har plads til op til ca. 75 spisende gæster. Vores mad er enkel med masser af smag og altid lavet af de bedste råvarer i sæson fra lokale og gerne økologiske eller biodynamiske leverandører. Vi arbejder altid direkte med producenten – farm to plate. Vi samarbejder med små lokale leverandører, hvor der er kælet for både dyr, grøntsager og produkter.
Bag Rødder står Esben Grundtvig som er iværksætter, kogemand og brænder for at arbejde med små bæredygtige producenter og lokale råvarer.

Send forespørgsel på Rødder

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

[wpm_form_filters]
DD dash MM dash YYYY
Hidden

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik