Dipylon Porten v. Hotel Ottilia

København

20-75 pers.

Send forespørgsel

Dipylon Porten ved Hotel Ottilia

Dipylon Porten ved Hotel Ottilia er, ligesom resten af dette hotel, den rene luksus og noget som skal opleves med egne øjne. Dette lokale kan bruges til så mange forskellige arrangementer grundet det fede, rå og industrielle design, som findes på hele hotellet.

Hotel Ottilia er opført i to gamle bryggerier, og design og indretningen af hotellet bærer præg af dette i en hver lille detalje, da bygningens oprindelige funktioner er inddraget i indretningen. Du finder bl.a. de gamle siloer, som bruges til udsmykning på hotellet. Hotel Ottilia er et luksushotel med et unikt design, som er en oplevelse i sig selv, derfor er det også et rigtig fedt sted at holde møde, firmafester, lanceringer og meget andet.

Et af hotellets lokaler er Dipylon Porten, som på ingen måde er en undtagelse, når det kommer til det unikke design. Lokalet er en rigtig skøn Lounge, hvor der er højt til loftet. Her er murværket synligt for dine gæster, og det passer rigtig godt ind i hotellets rå udtryk. I Dipylon Porten er der plads til større arrangementer som bryllup, middage eller fødselsdage. Det er helt sikkert et rigtig fint lokale, som vil imponere både dig og dine gæster.

Dette fede hotel har rigtig mange muligheder for at afholde forskellige arrangementer. Du kan booke deres mødelokaler, hvis du eksempelvis skal afholde møde, præsentation eller konference. Du finder også en utrolig lækker spaoplevelse på hotellet, som er værd at kigge nærmere på, hvis du er ved at arrangere en firmadag eller noget andet, hvor luksus skal være i højsædet. Hotellet byder på mange muligheder, så der er rig mulighed for at dine drømme kan gå i opfyldelse her.

Her hos Rentspace vil vi gerne sørge for, at du altid får den bedste oplevelse. Derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig med stort og småt. Så send os endelig en besked, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY