Maskinsalen v. Transformerstationen

København

30-80 pers.

Lokaleleje fra kr. 15.075.-

Send forespørgsel

Hvem vil ikke gerne holde sin fest, firmaarrangement eller fejre en begivenhed i lækre omgivelser? Det vil de fleste nok rigtig gerne. Transformerstationen byder faktisk på en rigtig god mulighed for dette!

Maskinsalen ved Transformerstationen er et virkelig godt bud på et festlokale. Her får du nemlig 125 kvadratmeter med plads til op til 80 spisende gæster. Udover der er god plads, byder lokalet også på en række andre ting, som gør det lidt mere attraktivt. Her er der nemlig 8 meter til loftet, smukt kirsebærtrægulv og restaurerede vinduer. Der giver en utrolig sjælfuld atmosfære, som bare fra start er med til at skabe en god stemning til dit arrangement.

Udover at selve lokalet er rigtig lækkert, så er faciliteterne også i top. Med til lokalet hører også et 25 kvadratmeter stort køkken, handicapvenligt toilet og to toiletter derudover, rampe til kørestole/rollator, bordfodbold, lyd- og lysanlæg og aircondition. Faciliteterne er dermed helt i orden, og danner et super grundlag for en god fest uanset om det fødselsdag, konfirmation, foredrag eller firmaarrangement.

Det fine anretterkøkken har køleskab, og du kan derfor nemt medbringe mad og drikkevarer, og have det på køl her. Hvis maden kommer udefra, er det også nemt at anrette og klargøre inden servering.

Tøv endelig ikke med at booke Maskinsalen ved Transformerstationen her hos Rentspace. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at finde det rette lokale. Vi har også samlet en række leverandører og samarbejdspartnere, som kan gøre din fest eller arrangement helt perfekt. Tag et kig på dem lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY