The Gallery v. Hornsleth Bar

København

20-400 pers.

Send forespørgsel

Hornsleth Bar er et venue til fest såvel som kreative tiltag – et tempel for fri kunsttænkning med udstillinger af diverse internationale navne i kælderen. Hornsleth Bar er til daglig en natklub beliggende i Københavns Indre by. Natklubben er lavet i samarbejde med provo-kunstneren Kristian Von Hornsleth.

Væggene er prydet med vilde og provokerende malerier i Hornsleths karakteristiske malestil og provokerende udsagn. Kælderen bruges som et slags løbende eksperiment – et levende maleri, som hele tiden bliver opdateret. Og desuden med mange forskellige internationale kunstnere, der bliver installeret løbende.

Drinks som Putin Poisen og Bulleit To The Head på barkortet er med til at fuldende barens provokerende og kunstneriske udtryk. Hornsleth er det perfekte venue til konferencen eller festen, hvor man ønsker en anderledes og kreativ vibe.

Det er også muligt for at leje andre venues. Læs mere om Dorsia, Hive og La Boucherie.

Hos Rentspace gives der personlig og fleksibel rådgivning, når det kommende event, møde eller fest skal planlægges. Vi lytter til dine behov, når vi stræber efter at imødekomme dine vilde drømme. Sammen kan der skabes et uforglemmeligt bryllup, festligt middagsselskab eller produktivt forretningsmøde, hvor der er øje for detaljerne og helhedsoplevelsen. Kontakt os i dag og få mere information om lokaler, rundvisning m.m.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

400

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY