Den store sal v. Kunstforeningen Gl. Strand

København

20-150 pers.

Send forespørgsel

Den store sal v. Kunstforeningen Gl. Strand

Kunstforeningen Gl. Strand byder på rigtig mange flotte og spændende udstillinger. Men faktisk byder bygningen på meget mere, da der også er rig mulighed for at holde møder, virksomhedsevents, foredrag og meget mere her.

I en af Københavns fineste bygninger, finder du Kunstforeningen Gl. Strand, og det er et virkelig fint og måske lidt anderledes sted at holde dit næste møde. Her vil I være i flotte omgivelser omringet af kunst, som bare skaber kreative rammer. Du har her mulighed for at leje to forskellige mødefaciliteter, som kan lejes hver for sig, men du har også mulighed for at kombinere de to.

Den store sal ved Kunstforeningen Gl. Strand kan rumme alt fra 10 – 150 personer, og bordopstillingen kan ligeledes variere. Der er mulighed for forskellige mødeborde, teateropstilling eller stående – alt efter hvad der giver mening for netop jeres møde. Salen er utroligt smukt udsmykket af den danske billedkunstner Erik A. Frandsen. Her er der spejlvæg og udgang til en hyggelig gårdhave, som I også kan benytte.

Udover Den store sal som kan bookes hos Kunstforeningen Gl. Strand, er der også andre tiltrækkende fordele ved at afholde sit møde her. I kan nemlig få forplejning fra deres egen cafe, som kan bidrage med alt fra morgenmad til frokost, snacks, kaffe, drinks m.m. Samtidig giver en bookning af deres mødefaciliteter også fri entré til kunsthallens udstillinger. Der er dermed mulighed for også at få en rigtig fin oplevelse enten før eller efter mødet.

Hvis du gerne vil se nærmere på Kunstforeningen Gl. Strands anden mødefacilitet, så kan du klikke lige her, og så kommer du videre til Montanasalen. Et mødelokale som er mindre, og har plads til op til 12 deltagere.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne bidrage til, at du finder det perfekte lokale til dit event, møde eller arrangement. Så hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have planlagt en fremvisning af Den store sal ved Kunstforeningen Gl. Strand, så kontakt os endelig, så hjælper vi jer gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.