Østerbro Teater

København

30-800 pers.

Send forespørgsel

Østerbro Teater huser meget mere end bare forestillinger. Her har du nemlig muligheden for at afholde fester, kick-off, events, receptioner og meget meget mere. Mulighederne er så mange, at det faktisk bare er fantasien, som sætter grænser. Det er en unik mulighed for at afholde sit event i anderledes men fantastiske omgivelser.

Østre Gasværk Teater og Teater Republique blev tilbage i 2017 samlet, og er i dag under det fælles navn Østerbro Teater. Meningen med sammenlægningen var at skabe et styrket og fornyet teaterliv i København. I alt har Østerbro Teater fire scener og udover de to førstnævnte øverst, så har de også scenerene Revolver og Reaktor. Det skaber fantastiske muligheder for at opleve forskellige typer forestillinger, men samtidig også muligheden for at finde lige præcis den lokation, som passer allerbedst til dit arrangement. Hver scene har deres unikke historie og profil, som giver hver deres muligheder for et unikt show, fest eller reception. Østerbro Teater vil også gerne bidrage til, at du får den bedste oplevelse, når du afholder dit arrangement hos dem, og derfor tilbyder de også forplejning af en hver art. Som virksomhed er der også gode muligheder for at invitere dine medarbejdere til et firmaarrangement eller firmafest, eller måske er det kunderne, som trænger til lidt ekstra forkælelse. I hvert fald er der mulighed for at give en uforglemmelig teateroplevelse, som også kommer med forplejning, så i kan læne jer tilbage og bare nyde dagen.

Har du spørgsmål til Østerbro Teater? Eller sidder med spørgsmål til Rentspace generelt? Så kan du nemt og hurtigt smide os en besked, og vi vil gøre vores ypperste for at vende tilbage til dig, lige så hurtigt, som det er muligt. Har du brug for yderligere sparring til dit event, skal vi så ikke hjælpe dig videre i processen? Vi har nemlig et stort netværk at leverandører og samarbejdspartnere – og vi deler dem gerne med dig.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.