Stromma Overdækkede Både

København

50-150 pers.

Send forespørgsel

Stromma Overdækkede Både

Hold på hat og briller når du, sætter kursen mod din næste fødselsdag eller firmaarrangement i en overdækket båd. Stromma giver dig simpelthen mulighed for at videregive en fantastisk oplevelse, når de tager dig og dine gæster med på en times kanalrundfart i København. Det er en unik og anderledes oplevelse, som alle helt sikkert vil nyde.

Stromma tilbyder forskellige overdækkede både, som alle er moderne, lækre og kan bidrage til en helt fantastisk oplevelse. De overdækkede både er opvarmede og har glasvinduer. Om sommeren er der mulighed for at åbne vinduerne, så der kommer en frisk brise ind, når Københavns livlige havnefront skal nydes. Bådene er opkaldt efter forskellige eventyr af H.C. Andersen, så hvis du mangler en idé til en fantastisk aktivitet, som dine gæster sent vil glemme så lej ”Nattergalen” eller af de andre lækre både.

København byder på rigtig mange klassiske og moderne arkitektoniske vidundere, som alle gemmer på en historie. Med en kanalrundfart i en lækker overdækket båd, kommer i igennem områder og forskellige seværdigheder i København – og i skal selvfølgelig ikke snydes for fortællingerne bag. Derfor inkluderer prisen altid bådfører samt guide, som kan tage jer igennem Københavns historie.

Alt efter hvilken båd du lejer, kan kapaciteten variere. De største af båden kan rumme op til 150 mennesker, hvor 96 kan være under tag. Hvis du ønsker at flere af de gæster skal kunne være under tag, kan du leje en af bådene, der har en kapacitet på op til 144 mennesker, hvoraf 104 af dem kan være under tag. I vinterhalvåret er maksimum kapaciteten reduceret til antallet af indendørs pladser. Hvis der ønskes forfriskninger i form af frugt, snacks og drikkelse, så kan Stromma også være behjælpelig med dette. Det er også muligt at medbringe selv, dog mod et gebyr. Dit arrangement kan dermed nemt tilpasses dine ønsker og behov, så dig og dine gæster får en helt igennem fantastisk oplevelse.

Rentspace vil gerne hjælpe dig med at skabe de rammer, du ønsker til dit næste event, så du får den bedste oplevelse. Vi kan derfor sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan bidrage til at gøre dine drømme til virkelighed.

Hvis du har spørgsmål til Strommas overdækkede både, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så besvarer vi dem efter bedste evne. Du kan også se nærmere på Strommas restaurantbåde eller el-både.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY