venue-img
venue-img venue-img

Stromma Overdækkede Både

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

seated-guests-img

Ja

Egne drikkevarer

seated-guests-img

Ja

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Stromma Overdækkede Både

Stromma Overdækkede Både

Hold på hat og briller når du, sætter kursen mod din næste fødselsdag eller firmaarrangement i en overdækket båd. Stromma giver dig simpelthen mulighed for at videregive en fantastisk oplevelse, når de tager dig og dine gæster med på en times kanalrundfart i København. Det er en unik og anderledes oplevelse, som alle helt sikkert vil nyde.

Stromma tilbyder forskellige overdækkede både, som alle er moderne, lækre og kan bidrage til en helt fantastisk oplevelse. De overdækkede både er opvarmede og har glasvinduer. Om sommeren er der mulighed for at åbne vinduerne, så der kommer en frisk brise ind, når Københavns livlige havnefront skal nydes. Bådene er opkaldt efter forskellige eventyr af H.C. Andersen, så hvis du mangler en idé til en fantastisk aktivitet, som dine gæster sent vil glemme så lej ”Nattergalen” eller af de andre lækre både.

København byder på rigtig mange klassiske og moderne arkitektoniske vidundere, som alle gemmer på en historie. Med en kanalrundfart i en lækker overdækket båd, kommer i igennem områder og forskellige seværdigheder i København – og i skal selvfølgelig ikke snydes for fortællingerne bag. Derfor inkluderer prisen altid bådfører samt guide, som kan tage jer igennem Københavns historie.

Alt efter hvilken båd du lejer, kan kapaciteten variere. De største af båden kan rumme op til 150 mennesker, hvor 96 kan være under tag. Hvis du ønsker at flere af de gæster skal kunne være under tag, kan du leje en af bådene, der har en kapacitet på op til 144 mennesker, hvoraf 104 af dem kan være under tag. I vinterhalvåret er maksimum kapaciteten reduceret til antallet af indendørs pladser. Hvis der ønskes forfriskninger i form af frugt, snacks og drikkelse, så kan Stromma også være behjælpelig med dette. Det er også muligt at medbringe selv, dog mod et gebyr. Dit arrangement kan dermed nemt tilpasses dine ønsker og behov, så dig og dine gæster får en helt igennem fantastisk oplevelse.

Rentspace vil gerne hjælpe dig med at skabe de rammer, du ønsker til dit næste event, så du får den bedste oplevelse. Vi kan derfor sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere, som kan bidrage til at gøre dine drømme til virkelighed.

Hvis du har spørgsmål til Strommas overdækkede både, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så besvarer vi dem efter bedste evne. Du kan også se nærmere på Strommas restaurantbåde eller el-både.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

Stromma Overdækkede Både

København, Toldbodgade 39

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Stromma Overdækkede Både som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Stromma Overdækkede Både