Kongressalen v. IDA Conference

København

80-240 pers.

Send forespørgsel

Kongressalen IDA Conference

Med central beliggenhed i København, tæt på Københavns Hovedbanegård og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren, er IDA Conference et oplagt sted at holde møder og konferencer. Hos IDA Conference står kvalitet i centrum. Både når det drejer sig om indretning, mad og service. Det betyder at alle gæster altid kan forvente en høj standard, hvad enten I skal holde et større event, en privat fest eller et møde.

Fra Kongressalen IDA Conference er der en pragtfuld udsigt over vandet ved Kalvebod Brygge og de store vinduer slipper masser af dagslys ind. Rammerne er fleksible og her er højt til loftet i mere end én forstand og teknisk er næsten alt muligt. i salen er der plads til op til 240 gæster i de i alt 230 m2 og lokalet er udstyret med topmoderne AV og teknisk udstyr.

Kongressalen byder på et væld af spændende muligheder, både når det gælder konferencer, møder og kongresser, men bestemt også forskellige andre events: workshops, kick-offs, udstillinger, koncerter, firmafester samt større private fester. Når man lejer Kongressalen IDA Conference, får man automatisk råderet over den store lyse vandrehal, som kan bruges til forplejning i pauserne. Den er også velegnet til forskellige typer af udstillinger i forbindelse med møderne. Kongressalen fungerer på den måde, som både kongrescenter, konferencelokale, udstillingshal, mødecenter, eksklusivt festlokale mm. Rammerne er fleksible og tilpasses dine ønsker for arrangementet.

Har du brug for mindre mødelokaler eller break-out rooms?…. se så IDA Conference mødelokaler.

Har du brug for et lokale til en reception eller konference? Ønsker du at imponere dine eksterne gæster med storslået udsigt og lækker forplejning? Har du brug for at det hele bare spiller? Så Kan det være at kongressalen IDA Conference er det rigtige for dig. Kontakt os gerne, og hør mere om de mange muligheder som IDA Conference tilbyder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

240

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

240

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY