Hal E v. Bella Center Copenhagen

København

100-1000 pers.

Send forespørgsel

Bella Center Copenhagen er et rigtig godt sted at kigge hen, hvis man er på udkig efter lokaler til et større event som stor firmafest, konference, udstillinger, foredrag og meget mere. De har nemlig flere forskellige venues, som giver helt unikke muligheder.

Blandt deres forskellige haller finder man også Hal E ved Bella Center Copenhagen. Dette er et rigtig flot og lyst venue, som kan bruges til mange forskellige typer af events eller arrangementer. Lokalet har naturligt lys, da taget er lavet af glas. Glastaget er helt op til 25 meter højt, og for at give lokalet lidt ekstra liv er der også høje træer. Dette lokale byder naturligvis på rigtig mange muligheder, men et par forslag kunne være udstillinger, messer m.m. Det er i sandhed kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre her.

Udover Hal E ved Bella Center Copenhagen er der også andre haller og deres nye multiarena, som kan bruges til et hav af forskellige events. Hvis du gerne vil kigge nærmere på dem, kan du tage et kig lige her.

Bella Center Copenhagen er fremragende til at afholde diverse events, og de tilbyder all-around service og rådgivning, så der er rigtig god mulighed for både at hente sparring og hjælp med opsætning, forplejning, it-løsninger og meget mere så Bella Center Copenhagen er på mange måder et ideelt sted at afholde sit event.

Rentspace sidder klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, uanset om det omhandler et bestemt venue, booking af lokale eller arrangering af fremvisning. Kontakt os endelig så I kan komme videre med jeres planlægning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY